Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PODELE U NAJAČOJ STRANCI

Cvijan uzvraća udarac: Kandidovaće se za predsednika SNS

Autor: Beta | 09.12.2013 - 09:44:00h | Komentara: 3

Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Cvijan izjavio je da će se kandidovati za predsednika SNS-a, pišu beogradski mediji.

Dobio samo ukor: Vladimir Cvijan

Vladimir Cvijan | Foto: A. Isaković

"Celog vikenda sam imao sastanke sa članovima stranke, uglednim pojedincima i diplomatama, s kojima sam razgovarao o raznim idejama i podršci mojoj kandidaturi i kampanji", rekao je Cvijan za "Naše novine", prenosi Beta. Dodao je da će kandidaturu objaviti ove nedelje i početi kampanju za predsednika SNS.
"Očekujem da Vučić i ja pred članovima stranke, ali i pred srpskom javnošću, sučelimo ideje i programe o daljem kretanju stranke i Srbije", kazao je Cvijan.
Po njegovim rečima, odluku o kandidaturi je doneo posle sednice Predsedništva na kojoj kaže da nije opomenut što se tvrdilo u štampi.
"Na sednici Predsedništva nije bilo reči o mom isključenju iz stranke. Niti sam usmeno opomenut ili ukoren, niti se o tome odlučivalo glasanjem, kako se pisalo posle te sednice. Nisam povredio statut stranke kao što neki tvrde, jer sam govorio istinu", kazao je Cvijan.
Na sednici Predsedništva SNS 6. decembra predsednik Izvršnog odbora te stranke Radomir Nikolić zahtevao je Cvijanovo isključenje iz stranke zbog kršenja Statuta i "narušavanja ugleda stranke". Na sednici je odlučeno da Cvijan ne bude isključen iz stranke, već da mu se izrekne usmena opomena. Nije bilo ništa ni od najavljivane kazne.
Poslednji komentari
  • imun Vreme: 09.12.2013 10:05h

    obojica ste preletači iz drugih stranaka,pa sta po mom ukusu nepodobni za kandidaturu na funkciju predsenika sns,ali bi blagu prednost dao vučiću.nisi ti rođen da vodiš I utičeš na vitalne državne tokove.knjiga u ruci ti bolje stoji.

  • Gamudije Vreme: 09.12.2013 10:29h

    Bice to tesko, svemoguci je toliko ogrezao u vlasti... Ali kako SNS ispunjava sve zelje svojih clanova, pogotovu Dvojca bey kormilara, moguce da Cvijanu zamazu oci da cuti malo. Ej, bre prodje 500 dana kako su eks radikali na vlasti, svoje snove ispunili, ostalu trubaaaaa.

  • DSV Vreme: 09.12.2013 10:34h

    I TREBA Ti si ih doveo tu gde su i njega i Tomu. NEMOGU TI NISTA dok imas onih 6 KOFERA ! Kandiduj se tek da vide da od DIKTATURE nece biti nista! Jos ako te Misko pritisne da bar JEDAN otvoris -bice otvorena "PANDORINA KUTIJA"!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP