Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PODELI - POMOZI!

Da li ste videli ovo dete: Devojčica (15) nestala bez traga (FOTO)

Autor: Večernje novosti | 08.11.2013 - 22:24:00h | Komentara: 3

Već četvrti dan traje potraga za petnaestogodišnjom Jovanom Pavlović iz Kuzmina. Jovana je iznenada nestala u ponedeljak oko 20 časova, ispred porodične kuće u Zmaj Jovinoj ulici u Kuzminu.

Nestala: Jovana Pavlović

Nestala: Jovana Pavlović

- Kasno po podne došla je iz škole. Njeno ponašanje bilo je normalno, a ništa nije ukazivalo na to da nešto nije u redu. Supruga, njene tri sestre i ja bili smo u kući. Zatim je Jovana izašla napolje i više se nije vratila. Prvo sam pomislio da priča s nekim na ulici. Međutim, kad sam izašao, nje nigde nije bilo i od tog ponedeljka do danas od nje nema ni traga ni glasa - priča Goran Pavlović, otac nestale devojčice.
On sumnja da ju je možda neko oteo, jer se njihova kuća nalazi na glavnom putnom pravcu, prema Sremskoj Rači, ali to sada mogu biti samo nagađanja, jer Jovanu niko nije video da ulazi u neki automobil.
Jovana Pavlović je u septembru krenula u prvi razred srednje Ekonomske škole „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici, smer kuvar. Kažu da je dobar đak, omiljena u školi i zato se u potragu za Jovanom uključila i cela škola.
U školi kažu da je devojčica bila disciplinovana, da sigurno nije dolazila u kontakt sa drogom, a to nam potvrđuju i Jovanini otac Goran i majka Mirjana, koji ne mogu da poveruju da je Jovana samovoljno otišla od kuće.
- Znam da nije imala momka. Kad sam se raspitivao kod njenih drugarica i one su mi to potvrdile, tako da nije pobegla s dečkom. Jednostavno, nije imala nijedan razlog da samovoljno pobegne od kuće. Sve sam prevrnuo tražeći je ovih dana, i Sremsku i Mačvansku Mitrovicu, a nje nema nigde.
Policijska uprava Sremska Mitrovica raspisala je potragu za nestalom devojčicom, ali je zasad sve uzalud.

STRAH U KIKINDI I OKOLINI
Priča o nepoznatim ljudima u tajanstvenom belom kombiju, koji je navodno kružio Kikindom i okolinom i presretao decu, zapitkujući ih ko su i čiji su, pozivajući iz u vozilo, usput nudeći, kao mamac, slatkiše, uznemirio je ovdašnje žitelje. Svi sada pričaju o tome kako su ljudi iz tog kombija pokušali da otmu decu i svako ima svoju priču.
Tenzije su dodatno porasle posle vesti o pokušaju kidnapovanja jednog dečaka u Vranju i, posebno nakon nestanka devojčice u Kuzminu.
Poslednji komentari
  • marko 9333 Vreme: 09.11.2013 16:16h

    devojka se udala za 4 godine starije momka :)

  • Novinar Gomboš Vreme: 09.11.2013 19:23h

    Poštovani čitaoci, imam zaista divnu vest. Gospođica Jovana je pobegla od kuće, samo da bi se udala za dečka iz Višnjićeva. Pošto je maloletna strahovali su kako će njeni roditelji reagovati. Ali sada je sve dobro, a sutra je slavlje kod mladine kuće u Kuzminu. Informacija je proverena, a izjavu smo dobili od Jovanine mlađe sestre.

  • Jahaaaa Vreme: 13.11.2013 00:10h

    Da istina je, udala se za jednog lika iz Grka....a roditelji odmah napravili paniku i ostalo...ma pravio bio joj ja veselje prvo bi je dobro izlupao...jooj ta danasnja decurlija! uf

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP