Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREPOZNAJTE VATRU U KREVETU

Da li zapravo postoji naučno dokazan način da zaključite da li je neka devojka vatra u krevetu?

Autor: MensHealth | 20.07.2014 - 20:39:00h | Komentara: 1

Istraživači kažu da, tako nekako…

seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Ovo je za nas zagonetka kao i Mona Lizin osmeh ili nije, ne znamo. Ponekad se desi da smirena devojka podivlja u krevetu, a ponekad samo legne poput debla čekajući da se nešto dogodi. Nekada naizgled vatrena devojka uspe i na vama da ostavi opekotine, a nekad zapravo otrkijete da ni v od vrelo nije videla, već da je u najboljem slučaju mlaka. Zbog svega ovoga okrenuli smo se naučnicima, a nauku nikad ne smemo osporavati.
„To je veoma teško proceniti“ kaže dr Helen Fišer antropolog sa Univerziteta Rutgers i autor knjige „Zašto volimo“. Izgleda da visoke potpetice, suknja i prati me hod, više nisu sigurni znaci.“ To su znaci pažnje, ali to ne znači da je ta osoba dobra u krevetu niti da je kompatibilna sa vama“. Dakle pored već dobro poznatog klišea o načinu njene igre, koje znake još muškarci mogu da traže kod devojaka? Pa počnite sa ovima…

Ona predloži restoran
Čuvajte se „ja-ne-znam-šta-želim-šta-ti-želiš“ pasivnih tipova devojaka. Devojka koja zna šta želi i ne plaši se da kaže to, čak i kada ne raspravljate o pitanjima života, verovatnije će biti malo „življa“ u krevetu. Dobri ljubavnici preuzimaju odgovornost za svoje zadovoljstvo. One sklanjaju dosta pretpostavki iz veze.
„Ljudski ukusi se razlikuju neke devojke vole suši, neke vole picu“ kaže Fišerova i dodaje, „Neke devojke vole da im se grickaju bradavice, dok su neke više delikatne. Bilo kako bilo, devojke koje su dobre u krevetu ne bi trebalo da su stidljive“.

Ona pojede sve
Obratite malo pažnju kako ona koristi svoj pribor za jelo. „Gledajte je kako koristi svoju viljušku, da li uživa u jelu ili samo bocka i trpa u usta?“ kaže Kendind Rojal, zvezda i producent filmova za odrasle. „Ako neko jede polako, gotovo je sigurno da vole dugo da vode ljubav, to vam govorim iz iskustva“ zaključuje Kendid.
Ona vapi za sladoledom
Kako tvrdi neurolog i direktor istraživačkog centra Tretmani Mirisom i Ukusom u Čikagu, Alan Hirš, postoji mogućnost da pronađete savršenu ljubavnicu upoređivajući ukuse sladoleda. Doktor Hirš sproveo je istraživanje sa 720 ljudi između 24 i 59 godina, kojima je povezivao testove ličnosti, njihove omiljene ukuse sladoleda, omiljene ukuse njihovih partnera, ako imaju devojku ili momka.
Rezultati su sledeći:
Oni koje vole sladoled sa ukusom kafe su dramatični,zavodljivi i najviše odgovaraju osobama koje vole sladoled od jagode. Devojke koje vole vanilu, najbolje se slažu sa momcima koji vole čokoladne sladolede, ali da naravno tu bude i poneki lešnik.

Ona priča kao i vi
Sto puta ste čuli „njen glas je čist seks“, zar ne? E pa ispostavilo se da tu ima istine. „Prvu stvar koju treba da proverite je da li devojka sa kojom pričate ima isto ili slično verbalno ponašanje i tempo“, objašnjava doktor Majkl Kaningem, profesor socijalne psihologije na univerzitetu u Luisvilu „Tačnije ukoliko njen tempo pričanja i njeno neverbalno ponašanje u toku priče odgovara vašem, onda će i njeno ponašanje u kreveutu, verovatno odgovarati vama. Ako vi na primer kažete nešto, a lepša polovina odmah skreće na drugu temu, nešto tu ne štima. Onda verovatno se nećete složiti ni tokom seksa“ zaključuje doktor Kaningem.

Dobro se ljubi
„Način na koji se ljubite mnogo govori o tome kakvi ste u krevetu“ kaže seksolog Ava Kadel i dodaje „Ljubljenje ne obuhvata samo korišćenje usana, već celog tela, ako ona pri ljubljenju koristi i svoje ruke, pribija se uz vas i lagano stenje, to je gotovo siguran znak da će vam veče bitri vatreno“. Takođe, neka istraživanja su pokazala da su najbolje žene ljubavnice koje vole da stvore seksualno iščekivanje, odnosno da krenu polako sa ljubljenjem, pa u nastavku da malo inteziviraju ljubljenje sa blagim ugrizom, igranjem sa vašom kosom i tako dalje…

Ona dobro igra
Ovo nam je najteže palo da stavimo u listu, a razlog je jednostavan, ovo je jedan od najvećih klišea koji postoji u muško ženskim odnosima. Međutim, prema nekim istraživanjima, osobe koje dobro igraju pokazju samopouzdanje koje takođe može da se pokaže i u krevetu. Drugo, nas muškarce naravno loži razgibanost, ko nije pomislio kakva je devojka u krevetu kad na vaše oči uradi špagu, ali dok stoji.
Poslednji komentari
  • Jovana Vreme: 21.07.2014 01:52h

    Gluposti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP