Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JEZIVO!

Da se stomak prevrne: Kako su pedofili muvali "Milicu" (16)

Autor: teleprompter | 19.02.2014 - 15:44:00h | Komentara: 13

Redakcija Teleprompter.rs odlučila je da sprovede jedan eksperiment. Želeli smo da saznamo koliko će odraslih muškaraca u Srbiji pokušati da namami maloletnu devojčicu od 16 godina na seksualni čin. Rezultati eksperimenta su zastrašujući!

Cilj ovog eksperimenta bio je da se roditeljima sa maloletnom decom skrene pažnja na opasnosti pedofila koji vrebaju na svakom koraku. Svi su potencijalne žrtve, napisali su novinari koji su za cilj eksperimenta

otvorili lažan profil na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk.

Mima - mamac za pedofile

Mima - mamac za pedofile

Mamac za pedofile nazvali su Mima Milica, a smislili su i celu lažnu priču kako bi izmišljeni lik delovao uverljivije: Rođena je 28. avgusta 1998. godine (do 28. avgusta ima 15 godina). Živi sa mamom i mlađom sestrom u stanu u na Novom Beogradu. Tata i mama su joj razvedeni, a tata se preselio u Austriju gde živi sa drugom ženom. Mama joj radi kao šef u nekoj banci i veoma je stroga. Milici je mama oduzela telefon i kompjuter jer smatra da bi Milica trebalo da se posveti učenji i školi.

Milica je oko 3 sata ujutro krišom uzela mamin poslovni lap top i otvorila sebi nalog na Fejbuku. Milica želi što pre da odraste i da se odseli od mama jer joj uskraćuje slobodu. Ne voli dečake iz razreda jer smatra da su "klinci" i u potrazi je za zrelijim prijateljima.
Milica je započela nekoliko razgovora sa njoj nepoznatim muškarcima koji su dosta stariji od nje. Javilo joj se nekoliko zrelijih muškaraca iz Srbije sa kojima se dopisivala do kasno u noć. Mama joj se budi oko 5 i 45 pa je tada morala da vrati lap top u maminu torbu. Milica nije znala da se dopisuje za muškarcima koji samo žele da je seksualno iskoriste.
*Fotografiju "Milice" besplatno smo preuzeli sa sajta: www.freestockphotos.biz
UPOZNAJTE MUŠKARCE KOJI SU MALOLETNOJ MILICI NUDILI SEKS

Foto: Telepromter/Facebook

Foto: Telepromter/Facebook  Milan Javorac


Milica se nekoliko minuta dopisivala sa izvesnim Milanom Javrocem koji, kako kaže, živi u Priboju. Prema podacima sa njegove Fejsbuk stranice, Milan navodono radi u policiji. Kada ga je Milica upitala šta radi, on joj je rekao da je na poslu. To je bilo oko 3 sata ujutro.
Kada mu je rekla da je sama u sobi za kompjuterom, Milan joj je predložio da dođe do njene sobe.
Posle nekoliko minuta, maloletnoj Milici Milan je poslao ukupno četiri fotografije svog polnog organa i upitao je da li bi to moglo da je zadovolji.
Milan joj je zatim poslao svoj broj telefon (koji nećemo objaviti, ali je arhiviran u redakciji) i naziv njegovog Skajp naloga. Milica mu je rekla da joj je mama oduzela telefon i da nema kameru na kompjuteru.
Milan ju je zatim optužio da je "lažna" i napustio razgovor.

Foto: Telepromter/Facebook

Mijat Lazović Foto: Telepromter/Facebook


Radikal Srpski (Mijat Lazović)
Dok se Milica dopisivala sa Milanom Javorcem, stigla joj je laskava poruka od muškarca iz Kraljeva. On ju je pohvalio da je lepa i upitao je šta radi budna tako tasno. Milica mu je rekla da ne može da spava i da je krišom uzela lap top od mame.
Znatno stariji muškarac pod imenom Radikal Srpski Milici je rekao da se bavi politikom. Rekao joj je da je šef odborničke grupe Srpske radikalne stranke u Skupštini Kraljeva i upitao je šta ona radi. (Nismo uspeli da dokažemo da Srpska radikalna stranka ima mandate u Skupštini Kraljeva).

Foto: Telepromter/Facebook

Foto: Telepromter/Facebook (klikni za uvećanje)

Milica mu je rekla da ide u osnovnu školu, ali da je slagala da ima 16 godina kako bi joj Fejsbuk dozvolio da otvori profil. Rekla mu je da voli engleski i da ne voli matematiku. Milica ga je tada upitala šta je u horoskopu jer voli da čitao šta kažu zvezde. On joj je rekao da je Jarac u horoskopu i upitao Milicu šta je ona. Milica mu je rekla da je Devica u horoskopu. Tada je Radikal Srpski upitao da li je samo u horoskopu devica ili i stvarno.
Milica mu je rekla da je i u horoskopu i u stvarnom životu devica što je veoma zaintrigiralo Radikala Srpskog. Znao je veoma dobor da je Milica maloletna, ali to ga nije sprečilo da joj uputi nekoliko eksplicitnih poruka.

Nakon još nekoliko eksplicitnih poruka i indirektnog poziva na seksa, Radikal Srpski se setio da mu je Milica reka da joj se mama budi oko 5 i 45 i tada joj je rekao da vrati kompjuter kako je mama ne bi uhvatila. Radikal Srpski joj je još rekao da se obavezno javi jer će patiti ako mu se ne javi ponovo.
 

Foto: Telepromter/Facebook

Mirko Mićović Foto: Telepromter/Facebook


Milica se paralelno dopisivala sa Radkalom Srpskom i izvesnim Mirkom Mićovićem iz Kragujevca. Mirko joj je rekao da ima kuću i i lokal u Kragujevcu. Mirko voli da putuje pa je Milici rekao da će uskoro ići u Izrael i Afriku i ponudio joj da pođe sa njim.
Mirko je bio veoma kreativan po pitanju planova sa Milicom. Prvo joj je otkrio svoj plan kako želi da poseti Izrael i organizuje pljačku jedne zlatare. On planira da ukrade nekoliko dijamanata. Milica mu je sve vreme govorila da misli da će ga uhapsiti i da misli da je to sve "strašno".
Verovao je da Milica nije "murija" i otkrio joj svoj plan. Mirko ima prijatelja koji radi pri Ujedinjenim nacijama koji će mu obezbediti diplomatski kod pomoću kojeg će moći besplatno da otputije do Izraela kako bi sproveo pljačku.

Nakon što je Milici predstavio čitav plan kako da izvede pljačku dijamanata, Milicu je ispitivao o njenim seksualnim aktivnostima.

Mirko je Milici nekoliko puta predlagao da dođe kod nje u Beograd da se vide i predložio joj da pobegne iz škole. Takođe, Mirko je ponudio i da ona dođe kod njega u Kragujevac.
Milica mu je rekla da bi želela da ide u Holivud jer su sve glumice lepe i lepo našminkane. Mirko joj je rekao da njegova prijateljica radi kao šminkerka na Pinku i da će joj obezbediti i šminku i frizure i haljine.
Mirko joj je još pričao kako planira možda da pokrene biznis vezan za trgovinu začinima sa Bliskog istoka.
 
Poslednji komentari
  • milena Vreme: 19.02.2014 16:31h

    bilo bi lepo da neko od tih "upecanih pedofila" presavije tabak i tuži vas...86485459

  • sale Vreme: 19.02.2014 16:56h

    ovaj zadnji je bas kretavan pa cak i previse, njegova masta radi za 5 coveka :)))))

  • Bljak Vreme: 19.02.2014 17:02h

    Pohapsiti i kastrirati i pedofile koji vrebaju.

  • ja Vreme: 19.02.2014 17:32h

    Stvarno da se coveku prevrne stomak,a sve su to komsije,ljudi koji nas okruzuju,nebi coveku palo na pamet da su takvi bolesnici,uzas!!!

  • sandra Vreme: 19.02.2014 17:41h

    Pa to je strasno!Trebalo bi vise takvih akcija,sa potpunim otkrivanjem identiteta.Nakon toga ce ih vec neko pronaci...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP