Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IMAMO NAJSEKSIPILNIJEG MINISTRA NA SVETU

Dača: Zaljubljen sam u Vanju!

Autor: Sanja Đorđević | 31.08.2013 - 20:00:00h | Komentara: 2

Mada mu je etiketa najzgodnijeg sportiste i najpoželjnijeg muškarca za oba pola odavno zalepljena u Srbiji, ovim titulama bi budući ministar sporta Vanja Udovičić mogao da se pohvali i u međunarodnim okvirima! U to je sigurna psiholog Aleksandra Janković, koja kao bivša poslanica potvrđuje da je po svetu sretala „pristojne političare“, ali da bi malo ko mogao da parira Vanji.

Vanja Udovičić

Etiketa najzgodnijeg muškarca za oba pola odavno mu je zalepljena u Srbiji: Vanja Udovičić | Foto: FoNet / EPA

- Političari koje sam sretala i upoznavala u inostranstvu uglavnom su izgledali pristojno, ali nema nikog ko bi štrčao po stilu. Vanja u tom smislu ima veliku prednost i drago mi je što Srbija pred svetom može da se pohvali tako talentovanim, uspešnim, a mladim i lepim ljudima - rekla je Jankovićeva.

Kao psiholog, ona smatra da će privlačan stas, šarm i trbušnjaci nesumnjivo pomoći čelniku sporta i omladine u vođenju tog resora, ali da će zbog toga neizbežno biti izložen i kritici ljubomornih kolega.

ss

Abhisit Vejajiva (49), Tajland; Borut Pahor (49), Slovenija

žoze

Žoze Sokrates (55), Portugal | Foto: Reuters

 
- Sve što je lepo i atraktivno prihvatljivo je za mlade, sa kojima će Vanja u stvari i najviše razgovarati. Zaista bi bilo neprimereno da na mestu ministra sporta i omladine bude čovek od 500 godina i bez kondicije! U tom smislu, mislim da će Vanja biti veoma zapažen gde god da se pojavi. S druge strane, u Srbiji se teško praštaju lepota i uspeh, pa me ne bi čudilo da zbog toga bude izložen zluradoj kritici - zaključila je Jankovićeva.

Vanja Udovičić

Šarmer i u vodi i na suvom: Udovičić i Vučetićeva | Foto: Goran Srdanov

Koliko će se u obavljanju ministarskog posla oslanjati na znanje stečeno na FON-u, a koliko na šarmerski osmeh ili izvajanu sportsku figuru, juče nismo uspeli da saznamo od Udovičića jer nije bio dostupan na broju telefona poznatom našoj redakciji. Sudeći po ranijim izjavama, fizičke adute će rado koristiti. „Verujem da bi se mnogi menjali sa mnom, a ja se ni sa uspešnijima ne bih menjao”, odgovarao je Udovičić na često pitanje da li se oseća kao seks simbol.

dd

Rafael Korea (50), Ekvador ; Gordon Bajnai (45), Mađarska

jigme

Jigme Kesar (33), Butan | Foto: AP

Kao ikona, Udovičić ipak neće biti usamljen na svetskoj sceni, gde mu od lidera, prema oceni mnogih portala, po atraktivnosti mogu parirati bivši premijeri Tajlanda Abhisit Vejajiva (49), Slovenije Borut Pahor (49), Mađarske Gordon Bajnai (45) i Portugala Žoze Sokrates (55), ali i kralj Butana Jigme Kesar Namgil Vangčuk (33) i predsednik Ekvadora Rafael Korea (50).

Vanja i Dača

Ikodinović i Udovičić | Foto: Miloš Rafailović

Dača: Zaljubljen sam u Vanju!
Danilo Ikodinović odlučio je da se pridruži rekonstrukciji Vlade, i to preko Tvitera! On je sarkastično zaključio da bi Era Ojdanić bio idealan za ministarstvo kulture, dok bi se on oberučke prihvatio ministarske fotelje ako bi to bila kafanska stolica. Uprkos brojnim šalama na račun novoizabranih ministara, poželeo je kolegi Vanji Udovičiću sve najbolje na funkciji ministra sporta i omladine.
- To nije moja stvar, u svakom slučaju, Vanji želim sve najbolje od srca. Mi se viđamo, družimo i stvarno mu želim svu sreću. Sam će on videti u šta se upleo. Ja stvarno volim Vanju! Zaljubljen sam u Vanju! - rekao je raspoloženi Ikodinović, koji nije štedeo reči hvale za novog ministra sporta.
 

Pančevačka omorika
Predsednik opštine Novi Beograd i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić nedeljama je bio meta podsmeha nakon što je gostujući u emisiji „Utisak nedelje“ pomenuo državu Nambiju, mešajući Namibiju i Zambiju. Međutim, ni njegov kolega iz bazena Vanja Udovičić ne može da se pohvali prošlošću bez gafova. Naime, upamćen je njegov lapsus pred odlazak na Olimpijadu prošle godine.
- Ono što je pančevačka omorika u prirodi, smatram da smo to mi u sportu - rekao je tada budući ministar sporta.
 

Poslednji komentari
  • Saska Vreme: 31.08.2013 23:21h

    Nisko Danilo,prenisko !

  • Libero Vreme: 01.09.2013 14:06h

    Vanja zelim ti sve najbolje u ministarskoj karijeri,kao i u sportskoj ,Nedaj sine da te potrose,budi svoj i ono sto jesi.Pameti ,energije.iskustva {sportskog} i ideja imas ostalo je u Bozijim rukama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP