Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBMANUTI ZA EKSKURZIJU

Đaci u barakama - umesto
u hotelu sa tri zvezdice!

Autor: Tanjug | 14.05.2013 - 16:32:00h | Komentara: 2

Osnovna škola "Desanka Maksomović" iz Gornjeg Milanovca tužiće agenciju koja je organizovala đačku ekskurziju u Kladovo, jer su deca spavala u barakama umesto u hotelu sa tri zvezdice.

Kladovo

Kladovo

Načelnik školske uprave Moravičkog okruga, Danilo Beodranski potvrdio je danas Tanjugu da su obmanuti i škola koja je organizovala ekskurziju u Kladovo i učenici.


"Ugovorom je bilo predviđeno da deca spavaju u hotelu "Đerdap", a bila su smeštena u barakama, tako da će OŠ 'Desanka Maksimović' podneti tužbu protiv agencije koja je organizovala ekskurziju", rekao je Beodranski.

On dodaje da je obavio razgovor sa direktorom škole Radmilom Prokićem, od koga očekuje pismeni izveštaj i koji je potvrdio da su deca i obrazovna ustanova prevareni.

Razredni starešina 7/1 odeljenja, koje je sa ostalim sedmacima išlo na ekskurziju, Emina Đurić kaže da su svi bili šokirani smeštajem.

"Umesto da spavamo u hotelu, spavali smo u Omladinskom kampu, koji je osam kilometara udaljen od Kladova i zaista niko nije bio pripremljen na to", rekla je Tanjugu Đurićeva dodavši da su potom nezadovoljna deca počela da zovu roditelje i da žale.

Dvodnevnu ekskurziju na Đerdap organizovala je škola, a angažovana je Turistička agencija "Nacional" iz Valjeva. Izvedena je 10. i 11. maja, a cena je bila 6.550 dinara.
 
Poslednji komentari
  • Tamara Vreme: 14.05.2013 19:03h

    Uzasno je bilo.Kada smo otisli tamo,nismo ni znali gde su nas odvezli.Na posteljini krv,ima buba i miseva.Vrata nismo mogli da zatvorimo,prozori su totalno rastrgnuti.Jedan ludak ide oko bungalova i kuca nam na prozore.U wc nema tus kabine,nismo mogli da se okupamo.Hrana uzasna.

  • Alisa u Zemlji Cuda Vreme: 14.05.2013 20:28h

    U moje vreme, koje i nije bilo tako davno, ekskurzija je znacila druzenje i provod, nikom nije bio bitan smestaj! Danasnji klinci su toliko razmazeni, da im je ekskurzija propala ako u sobi ne radi steker da utaknu punjac za I-POD, ili mobilni telefon. I jos zovu roditelje, pa placu?! Strasno! Naravno, novac treba refundirati zbog nekvalitetne usluge, ali da zbog tri mrava propadne ekskurzija, e to je vec da se zapitamo kako ce nam izgledati buducnost uz nasu decu koji sami (ne)vaspitavamo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP