Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BEZ PARDONA

Dačić: Biće uhapšen
svaki ministar koji je
pričao sa Šarićem!

Autor: Beta | 10.01.2013 - 12:20:00h | Komentara: 8

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da neće biti predsednik vlade u kojoj ministri komuniciraju sa pripadnicima kriminalnih grupa, i da će biti uhapšen svako za koga se utvrdi da je razgovarao sa odbeglim narko-bosom Darkom Šarićem.

"To su vrlo ozbiljne optužbe i ja ću lično insistirati da se taj slučaj reši, jer ukoliko je neko od ministara razgovarao sa Šarićem, on će biti uhapšen, a ukoliko to nije tačno biće smenjen onaj ko je dao takvu informaciju", rekao je Dačić prilikom posete gradilištu mosta preko Dunava u Beogradu.

Dobro upućen - Ivica Daćić

Ivica Daćić | Foto: Beta, Emil Vaš

Premijer je dodao da nije informisan da postoje transkripti razgovora o kojima danas piše list Kurir. 

Taj dnevnik je objavio da je jedna strana bezbednosna služba "presrela" razgovor Šarića sa neimenovanim državnim zvaničnikom u kojem optuženi traži zaštitu od istrage i policije. Nije objavljeno ime ministra sa kojim je navodno komunicirao Šarić.
"Taj medij mora da se zapita čemu služi ta informacija, jer nije korektno da se na takav način govori znajući šta su ti vlasnici prošli. Oni treba da se sete da su bili hapšeni. Ja od njih očekujem najmanje izvinjenje ukoliko to nije tačno", rekao je Dačić.

Darko Šarić

Darko Šarić

 "Dajte mi dokaze, dajte mi ime i prezime, taj neko će danas biti uhapšen", dodao je predsednik vlade. 

Po rečima Dačića, sada se u medijima piše da će Vlada pasti zbog Šarića.
"Ako će Vlada da padne zbog toga, mi smo onda jedan srećan narod. Podsetiću vas da su ta hapšenja (Šarićeve grupe) počela kada sam ja bio ministar unutrašnjih poslova", rekao je on.
Dačić je naveo da se potraga za tim kriminalcem neće uspešno završiti preko novina, već će ga samo upozoriti da promeni lokaciju na kojoj se skriva.
"Mi smo poslednje informacije dobili od Interpola da se on nalazi u Južnoafričkoj Republicim ali nismo dobili podatke iz Interpola te zemlje šta se zaista desilo", rekao je Dačić.  
Poslednji komentari
  • Deki Vreme: 10.01.2013 12:47h

    Tako je DAčiću, dosta je bilo anonimnih informacija iz policije i obmanjivanja gradjana preko novina, a sve zarad političkih poena i prepiranja izmedju stranaka. Narodu više puna glava raznih deziformacija i gluposti. Treba naći one koji rasipaju lažne informacije iz uprave policije. Mada, dok traje istraga nikakve informacije ne bi trebalo da cure,ako se ne varam?

  • Danijel Vreme: 10.01.2013 12:48h

    DS i SPS su snimali filmove u Šarićevoj vili na Tatarskom Brdu na Fruškoj Gori. Ivice ti si pričao da je Šarić gospodin čovek dok si uzimao masne provizije od Šarićeve droge. Dačiću ti po mrtvim leševima gaziš, ti se ninašta ne gadiš, ti možeš sce. Ivice ti si dao pasoš po nalogu Tadića. Valjali ste drogu po Srbiji iza leđav Vatikana, a Razvojna Banka Vojvodine vam je bila veš mašina za pranje love. Kada ste provaljeni naredio si Šariću da beži glavom bez obzira. Ivice sam si sebi zabo glogov kolac u zemlju! Ivice hvataj krivinu...,

  • Slobica Vreme: 10.01.2013 13:57h

    Sad će ispasti da Šarića(a i ostalo društvance iz njegovog okruženja),nije poznavao niko....Sve novinara izmisliše...Jbg.vide ljudi pa nabede...

  • Vukodlak Vreme: 10.01.2013 15:21h

    Nemoj da se salis. A ko ce tebe da uhapsi?

  • NEN Vreme: 10.01.2013 16:16h

    AJDE DA VIDIMO I TO CUDO MADA CISTO SUMLJAM

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP