Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POLITIČARI 2013. GODINU DOČEKALI UZ PORODICU I PRIJATELJE

Daćič ludovao sa Dekijem,
Palma ludovao na Kopu!

Autor: S. Vojinović | 03.01.2013 - 18:43:00h | Komentara: 2

Političari u Srbiji Novu godinu su dočekali uglavnom kod kuća s najbližima, ali bilo je i onih koji su praznike iskoristili da odu na skijanje, ali i da se odmore!

Palma i Tončev na skijanju

Dragan Marković i Ivica Tončev | Foto: ALO!

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u društvu supruge Snežane i Ivice Tončeva, savetnika za nacionalnu bezbednost premijera Ivice Dačića, tradicionalno je Novu godinu dočekao na Kopaoniku, gde je uživao u skijanju! Najluđu noć su s porodicama dočekali u hotelu „Grand“.


- Ovde sam već 18 godina za svaku novu godinu. Evo još malo ću se ovde odmarati, a onda se vraćam u Jagodinu, da Badnje veče i Božić proslavim po pravoslavnim običajima u svojoj kući i u krugu najbližih - kaže Palma.

Tončev kaže da je ovo za njega posebna prilika jer je cela porodica na okupu, a tu je i njegov drug Palma.

- Supruga Jasmina i deca Marija, Aleksandra i David žive u Beču, ja sam zbog posla u Beogradu, tako da jedva čekamo praznike, kao što su Nova godina i Božić, da se svi okupimo, a pored toga, radujem se što je sa mnom i moj drug Palma. Njemu sam poželeo da još najmanje dve fabrike otvori i uposli 600 Jagodinaca, o on meni da vratim porodicu iz Austrije i da svi zajedno žive u Srbiji - priča Tončev.

Za razliku od Palme i Tončeva, ministar Rasim Ljajić otputovao je i rodni Novi Pazar.

- Evo, ovde smo sa rođacima i prijateljima, a Novu godinu dočekao sam sa onima koje najviše volim, suprugom i decom - dodaje Ljajić.

Funkcionerka DS-a Jelena Trivan svojoj mezimici Bjanki pored jelke i paketića dovela je i Deda Mraza.

Jelena Trivan i ćerkica Bjanka

"Promašili“ ponoć zbog crtaća: Jelena Trivan sa ćerkom Bjankom | Foto: ALO!

- Pre ponoći je došao Deda Mraz i doneo igračke. A Bjanka mu je mesec dana ranije napisala pismo i okačila na prozor. Kao i svako dete, ona je poželela da joj dolazi svaki dan, da može da jede slatkiše umesto supe i gleda crtaće po ceo dan. A bila je tu je jedna specijalna želja, da mama uvek bude nasmejana. Ja sam poželela da moja ćerka bude srećno dete koje svaki dan ima razloga za radost jer mi to daje snagu da u svemu budem uspešnija.
Međutim, ponoć smo promašili jer smo gledali crtać, a onda smo nazdravili mlekom. Kada je Bjanka zaspala, otišli smo malo u provod - priča Jelena.

Dubravka Filipovski sa ćerkama

Dubravka Filipovski proslavila Novu godinu u krugu porodice | Foto: ALO!

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski je sa porodicom uz bogatu trpezu dočekala 2013. godinu.


- Pored večere, bilo je tu i poklona. Ćerka Anja je dobila mp3 plejer, a Darija lutku, suprug je dobio kravatu, a ja sam od njih dobila cveće i parfem. Srpsku novu godinu tradicionalno ću dočekati u Čačku uz trubače - dodaje Dubravka.

Bivši državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen ćerki Nataliji je obećao batu pošto je njegova supruga trudna.

Slobodan Homen sa ćerkicom

Slobodan Homen sa ćerkom Natalijom | Foto: ALO!

- I ove godine sam poljubio svoju mezimicu Nataliju, poželevši njoj i supruzi Mileni sve najbolje. Natalija je jedva dočekala ponoć, a mi smo je izljubili. Pošto je bila mala, jelku smo prošle godine okitili igračkama da se ne bi povredila ako slomi ukrase, ali ove godine smo joj objasnili da ih ne dira i ona nas je poslušala. Razdragano je igrala oko jelke i s nestrpljenjem je otvarala poklone, bila je ushićena. U ponoć je poželela batu, a mi smo joj rekli da je on na putu i da će brzo stići! Pošto su 1. januara bili Oci, taj praznik tradicionalno slavimo sa celom familijom, kao i Detince i Materice. Okupi se cela familija, obično na ručku, pa se vezujemo i razmenjujemo poklone - ponosno komentariše tata Slobodan.

Ivica Dačić slavio sa Dekijem Stankovićem!
Premijer i ministar policije Ivica Dačić je već tradicionalno o istom trošku dočekao Novu godinu i proslavio rođendan, pošto je rođen 1. januara 1966. godine! Prvo je sa porodicom dočekao rođendan. Pored porodice, među prvima su mu čestitali prijatelji iz partije i saradnici iz policije. Svi zajedno nazdravili su uz šampanjac! Zatim je obišao porodilište i darivao prvu bebu, onda je nakon toga uz muziku i pesmu slavio sve do jutarnjih sati u restoranu “Šest topola”, gde mu se u slavlju pridružio i proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković.

Iz kafane u kafanu!

Dačić je posle otvaranja manifestacije „Ulica otvorenog srca kuca za bebe - bitka za porodilišta“, koja se tradicionalno održava u Svetogorskoj ulici svake godine 1. januara ujutru, sa zamenikom gradonačelnika Beograda Aleksandrom Antićem i državnim sekretarom u MUP Vladimirom Božovićem nekoliko sati uživao u prelepoj atmosferi u „Srpskoj kafani“. Najveseliji trenutak bio je kada su mu tamburaši 47. rođendan čestitali pesmom „Srećan ti rođenđan, sunce moje drago“.

Poslednji komentari
  • Vitez Vreme: 03.01.2013 19:34h

    Mislim da bi mu društvo sa Dejanom Stankovićem onim što vodi "ludu kuću" takođe pristajalo.Mogao je malo i na Trg da izađe pošto je bilo "bezbedno"

  • Marina Vreme: 03.01.2013 21:10h

    Oci su uvek u nedelju,kao i Detinjci i Materice.A sta je ovaj slavio 1.januara,Boga pitaj?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP