Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

VEČE KOD IVANA IVANOVIĆA

Dačić: Od Srbljanovićkinog
kokaina sam mogao da
napravim špansku seriju!

Autor: Ekipa Alo! | 02.11.2012 - 23:09:00h | Komentara: 9

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" da je od slučaja kada je Biljana Srbljanović uhvaćena kako kupuje drogu, mogao da napravim špansku seriju, ali nije.

Ivica Dačić

Mogao da izrežira pravu špansku seriju: Ivica Dačić | Foto: Fonet-EBS

- Bio sam protiv toga da se to pojavi u medijima - rekao je Dačić na Televiziji Prva.

Podsećamo da je dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović policija uhvatila dok je kupovala kokain od  poznatog beogradskog dilera M. Stanojčića, poznatog kao Šone. Tada je prvi ekskluzivno o tome pisao „Alo!“!

Protiv nje je beogradska policija tada podnela krivičnu prijavu, a zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.,

Na osnovu uvida novinara „Alo!“ u policijski zapisnik prilikom saslušanja, ona je čak dva puta kupila kokain, i to, kako je objasnila, svaki put koristeći poseban broj telefona koji je isključivo koristila za kupovinu droge.

Naime, 1. decembra 2011. godine u popodnevnim satima Biljana Srbljanović je, kako stoji u zapisniku, sa svog mobilnog telefona poslala SMS Stanojčiću, nakon čega je on s njom kontaktirao. Tada su se dogovorili o mestu kupoprodaje, to jest da se nađu u blizini jedne zgrade na Dorćolu u kojoj ona stanuje kada je u Beogradu. Stanojčić je kasnije došao na tu adresu i poslao joj SMS da je stigao. Biljana je potom izašla iz zgrade, prišla Stanojčiću, koji joj je dao jedan PVC paketić, u kojem je bilo 0,87 grama kokaina, a ona je njemu za to platila 60 evra.

Biljana Srbljanović

Mogla je da glumi glavnu ulogu u premijerovoj španskoj seriji: Biljana Srbljanović | Foto: Goran Srdanov

Osim pomenutog, u zapisniku stoji i da je četiri dana ranije na isti način Srbljanovićeva pazarila jedan gram, takođe za 60 evra, od istog dilera. Prilikom saslušanja u policiji, ona je potvrdila da je u dva navrata kupila kokain i to je detaljno opisala.

Krajem marta Srbljanovićka se nagodila sa tužilaštvom. Nagodba je obuhvatala da će Srbljanovićeva ubuduće biti svedok na suđenju dileru, koji se tereti da joj je u nekoliko navrata prodavao drogu.


- Sve je završeno. Narednih dana će predlog tužilaštva biti dostavljen sudiji koji će o njemu odlučivati - rekao je tada za “Alo!“ izvor iz Višeg tužilaštva, ne želeći da otkrije detalje nagodbe.

Poslednji komentari
  • nevenka Vreme: 03.11.2012 00:13h

    Mene je Dacic veceras odusevio!!!

  • hromi daba Vreme: 03.11.2012 03:00h

    Afera Biljana Srbljanovic je zavrsena, barem kada je ona u pitanju. Kupovina postenja je nju kostala 200.000 din. donirano u humanitarne svrhe. Na taj nacin je pokrenuto niz pitanja vezanih za uslovne osude i mandatne kazne u vidu donacija. Ona koja radi kao predavac na fakultetu i bivsi kandidat za gradonacelnika Beograda, konzumira kokain ? Nikad se nije trebalo izlaziti u javnost sa tom aferom posto je naknadno uradjena sudska lakrdija i time je javnost bila zgrozena, ali ko pita narod ?

  • mirce Vreme: 03.11.2012 06:33h

    Treba da se žali društvu za zaštitu potrošača jer je očugledno (što je i policija utvrdila) da ju je dobavljač oštetio za 0.13gr. koke.Strašno svi kradu:(.

  • Kole Vreme: 03.11.2012 06:35h

    U brale, al je provališe.A ona ovamo, te jesam, te nisam,a ono svedo saradnik.Ne reče Ivica, koliko bi nastavaka imala ta španska serija.

  • hosenfefer Vreme: 03.11.2012 13:23h

    hahaha,to sestro daj mu ga po nosu hahaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP