Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŽENE VOLE MINISTRA

Dačić pevao za 200 žena!

Autor: R. I. | 03.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, nenajavljenim „koncertom“ na Vlasini, digao je na noge više od 200 učesnica Foruma žena SPS-a. Inspirisan lepim društvom i čistim vlasinskim vazduhom, Ivica je bio zvezda večeri u pravom smislu te reči.

Žene vole  ministra

Žene vole ministra

„Koncert“ u velikoj sali hotela „Srbija“ Dačić je otvorio „Miljackom“ od Halida Bešlića. Onda su se kao na traci ređale sevdalinke jedna za drugom: „Muštulik“ Harisa Džinovića, „Ovo je moja kuća“ Marinka Rokvića, „Još ovu noć“ Šabana Šaulića i tako redom, više od pola sata, dok su dame oko njega „plele“ jedno po jedno kolo.


Ljudi iz Dačićevog obezbeđenja pokušali su na početku „koncerta“ da disciplinuju publiku, da zabrane upotrebu foto-aparata i mobilnih telefona. U početku to im je uspevalo, a kada je, posle treće-četvrte pesme, potekao je znoj sa njegovog čela, stvari su se otele kontroli. Cela sala je bila na nogama, a one najvatrenije socijalistkinje okružile su Dačića, ne dajući mu vremena ni za predah.

Lider socijalista je pre toga, na ovom skupu, kojim je predsedavala Slavica Đukić Dejanović, učesnicama Foruma uputio savete kako da budu „kvalifikovani“ članovi partije i pružio im punu podršku u njihovoj borbi za ravnopravnost.
Poslednji komentari
  • Travelers Vreme: 03.07.2014 09:12h

    Steta sto nemamo AFZ, mogao im biti clan i predsednik, a ne samo ovako ograniceno sps. Nadamo se da ce Daca propevati i na drugim mestima.

  • Nikola Vreme: 03.07.2014 09:51h

    Srpska deca gladnog stomaka idu na spavanje u krevet, a Dačić krka i peva?! Mi smo u istoriji dugoj 13.000 godina imali mnogo vaćara, ali ni jednog kao Ivica Dačić! Dačić je mutirao od reketaša za izvoz malina, pa, pa, Koferčeta i sve do Banana mena. Dačiću moramo na sred Terazija da …... glavu i staviti mu jabuku u usta kao ….., radi primera drugima!

  • Nikola Vreme: 03.07.2014 09:56h

    Konam sve pevo kao da je neko Celu srbiju kleo pa dobili vepra jos ion da baci nekoliko prstenja iz sveckog rata sučim se dičis

  • Snezana Vreme: 03.07.2014 10:33h

    Pevao!Zemljo otvori se.Pa je li to njegov posao.Ustvari on bi trebao da svira klavir uz pratnju te gospodje Slavice i ostale bulumente.

  • Anja Vreme: 03.07.2014 14:43h

    Njemu jedo pevanja, a po privatnim firmama otpustaju ljude u masama, sve poskupljuje i opet ide oporavak drzave preko obicnog radnika, sram vas bilo, gde su vasa predizborna obecanja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP