Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠTA LI JE BILO NA MENIJU

Dačić: Samo su
nam nudili jelovnik!

Autor: Ekipa Alo! | 13.03.2013 - 17:47:00h | Komentara: 1

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je danas da se rešenje za Kosovo ne može postići samo u okviru zakona i Ustava Kosova, već mora biti kompromisa koji će zadovoljiti obe strane. Dačić je istakao da je državni vrh u ponedeljak imao dobar sastanak s visokom predstavnicom EU Ketrin Ešton u Briselu, ali da im tamo nije ponuđen nikakav dokument - osim jelovnika.


Ivica Dačić

Ivica Dačić | Foto: Fonet-EBS

- Razgovori nisu laki. Da postoji lako rešenje, ne bi se ni vodili pregovori. Ne mogu da kažem da sam optimista... Postoji mišljenje da će Beograd sada učiniti sve radi datuma za pregovore s EU, ali Beograd to čini zbog održivog rešenja za Kosovo, a ne zbog datuma - rekao je premijer i ponovio da u Briselu nije potpisan nikakav dokument i da bi sporazum, ako bude postignut, mogao biti parafiran na nekom sledećem sastanku. On je dodao i da još nije izvesno da li će Ketrin Ešton danas doći u Beograd, što zavisi od rezultata njene posete Prištini.
Poslednji komentari
  • zeljko bgd Vreme: 13.03.2013 18:20h

    Da li je moguce da nema komentara na izjavu predsednika vlade gospodina Dacica?Otkud da je nestao optimizam i zelja da se vec jednom resi status Kosova?Da li je napokon svima jasno kako se EU igra sa nama i da ovome neme kraja?Krajnje je vreme da progledamo i suocimo se sa istinom da nas svet ne voli i da smo im samo balast koga zele da se rese .Vreme je da se okrenemo sebi i da pokusamo da spasimo ovo malo jada i bede sto je ostalo od Srbije jer je ocigledno da nam druge nema

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP