Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČIN VREDAN DIVLJENJA

Dali pare Tijani da kupi novo srce!

Autor: A. M. | 12.04.2013 - 23:56:00h | Komentara: 1

Učenici drugog razreda Osnovne škole “Ćirilo i Metodije” odlučili su da novac koji su prikupili prodajom novogodišnjih čestitki, umesto na zabavni park, potroše tako što će uplatiti na račun Tijane Ognjanović. Ono što je posebno vredno divljenja jeste činjenica da su se deca sama setila da to urade.

Tijana Ognjanović

Tijana Ognjanović

- Video sam da se skupljaju pare za devojčicu koja ima bolesno srce i pitao sam mamu kako možemo da pomognemo. Učiteljica nam je rekla da imamo 9.800 dinara, koje smo zaradili od čestitki, i da sami odlučimo šta ćemo da radimo sa novcem. Svi smo rekli da bismo želeli da Tijani damo pare da kupi novo srce - kaže Marko Opalić (8), učenik II/2 koji je došao na ovu ideju.


Akciju đaka podržala je i njihova učiteljica Slavica Borisavljević, koja je pohvalila decu jer su se odrekli dana zabave koju su mesecima priželjkivali kako bi pomogli bolesnoj devojčici.
- To je čin vredan divljenja - rekla je učiteljica i dodala da je ona u ime odeljenja uplatila 10.000 dinara na račun Tijane Ognjanović.

Otputovala u Hjuston

Tijana Ognjanović (8) odletela je juče u Hjuston na operaciju srca specijalizovanim medicinskim avionom u pratnji svoje majke Jelene Ognjanović i kardiologa iz Instituta za majku i dete dr Sergeja Prijića.

Poslednji komentari
  • srki Vreme: 13.04.2013 00:04h

    Srce malo i prelepo molim se Bogu da ti bude dobro, da prodjes sve zivotne izazove. Bice tebi bolje i da nam se vratis u Srbiju sto pre.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP