Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BEZ PANIKE

Danas pljuskovi, grmljavina, grad i magla

Autor: Tanjug | 26.05.2014 - 09:50:00h | Komentara: 0

Na području Srbije danas će biti lokalnih pljuskova i grmljavina, ponegde sa količinom padavina i preko 20 mm, kao i kratkotrajnom pojavom grada, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Kiša oblaci Kišni oblaci Danas ujutru će ponegde biti kratkotrajne magle, a tokom dana promenljivo oblačno, pre podne u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, sredinom dana i po podne sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Obilnije padavine očekuju se u planinskim predelima.

Jutarnja temperatura će biti od 10 do 18 stepeni, najviša dnevna od 23 do 28 stepeni, vetar slab, uglavnim južni, jugoistočni.
U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, pre podne sa periodima sunčanog vremena, sredinom dana i po podne sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 18 stepeni, najviša dnevna oko 28.
Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak i sredu biće promenljivo oblačno i toplo, sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina, uglavnom po podne. Zatim će osvežiti, pa će u četvrtak i petak biti oblačno sa češćom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, lokalno uz obilnije padavine.
Zatim, do kraja perioda, vreme će biti toplo i uglavnom suvo.

Otežan saobraćaj zbog nestabilnog vremena

U Srbiji se nastavlja period nestablinih vremenskih prilika sa čestim pljuskovima, a popodne će jaka kiša praćena grmljavinom sigurno u velikoj meri otežavati
saobraćaj u pojedinim krajevima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
I dalje su van funkcije granični prelaz Sremska Rača i stari pešački most u Malom Zvorniku, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila na ulasku i na izlasku traju u rasponu od 20 do 30 minuta.
Saobraćaj je, nakon velikih poplava, obustavljen na nekoliko desetina drumova, a na brojnim putevima je kao posledica poplava izmenjen režim saobraćaja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP