Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! SAZNAJE

DANAS U ALO!: Seča knezova u policiji!

Autor: Ekipa Alo! | 04.05.2014 - 22:00:00h | Komentara: 16

Stefanović zavodi red u vrhu MUP - a!

Uživao na  žurki: Nebojša  Stefanović

Nebojša Stefanović | Foto: Masanori Jošida

Prvi na udaru novog ministra biće čelni ljudi sektora unutrašnje kontrole i finansija, a slede pojedini načelnici koji su  svoje uprave pretvorili u privatne firme.

Kompletnu priču kako Nebojša Stefanović planira da zavede red u vrhu MUP - a pročitajte u sutrašnjem izdanju "Alo!" novina.

Nebojša Stefanović, novi ministar policije, kazao je po preuzimanju dužnosti da u njegovom novom resoru vlada veliki javašluk, pa se tako čak i neke sekretarice voze u službenim policijskim automobilima.

- Neke sekretarice se voze službenim policijskim džipovima! I ko zna čega sve tu ima, koliko državnog novca nestaje, koliko se službenih kola vozi... - rekao je nedavno Stefanović.

Podsećamo da je novi ministar unutrašnjih poslova, odmah po stupanju na dužnost, s načelnikom Policijske uprave za Grad Beograd Veselinom Milićem obišao policajce i dežurnu službu gradskog MUP u Bulevaru despota Stefana.

On je takođe pre par dana iznenaduio sve zaposlene u policijskim stanicama Savski venac i Zemun, koje je posetio bez prethodne najave.

Ministar je tada iskoristio priliku i da razgovara sa zaposlenima, a zanimalo ga je kakvo je stanje, koliki je obim posla i sa kakvim problemima se suočavaju u obavljanju svog posla.
 

Poslednji komentari
  • Dušan Ilija Milić Vreme: 05.05.2014 00:11h

    Neka ministar nastavi tako. Samo treba da radi svoj posao, nemešajući se u neposredne poslove policije. Za to je potrebna stučna osposobljenost i godine prakse. Nemože svakog policajca držati pod nadzorom, niti se to očekuje od njega. Samo neka stisne dobro generale i sam vrh. Neka počisti nepotrebne i suvišne ljude u vrhovima pollicije. Iznenadiće se i sam koliko će uspeha postići. Biće tu posla na pretek. Izmišljenih funkcija u policiji ima mnogo. Kojekakvi generalni sekretari i sl.

  • gaga vuk Vreme: 05.05.2014 05:02h

    Hoce li sad Dacic, koji za sebe kaze da odlican politicar podneti ostavku zbog stanja u policiji.

  • misho Vreme: 05.05.2014 06:43h

    riba smrdi od glave.a vrh piramide je direktor policije veljović.

  • Драгомир Vreme: 05.05.2014 07:56h

    Нема,бре,бато мој,радикали остају радикали?Мисле ако су триком променили дрес па се ,,унапредили,, да ће бити боље под њи'овом командом?Као сви имамо пилеће памћење па смо позаборављали како су по ради себичне користи помогли СПС да заједно уназаде Србију.Да сам,бато,охохо млађи ја бих попут вође устаника сакупио милионе срба и узвикнуо поклич ... БРАЋО СРБИИИИИИ,СПАСАВ СЕ КО МОЖЕЕЕЕЕЕЕ? ПС.И онда бих јурнуо али у супротан правац!Беганова мајка никада не плаче?Ајде,бре,'сада ће да ,,секу,, там' ди не треба?Нису саставили ни два петка јурнули прво на породиље.А ПОСЛЕ ИХ МИ ПЕНЗИОНЕРИ ЧЕКАМО?

  • Mojtevideo Vreme: 05.05.2014 09:14h

    Sve čestitke ! Ali opet na žalost selektivno izgleda! Kabinet novog ministra ne koristi službena vozila dok ostali Sektori i Direkcija policije svi voze kući vozila pod izgovorom radnih grupa i operativnih poslova što ne odgovara istini. Neki čak putuju svakodnevno Beograd Novi Sad ili Niš što je presedan u istoriji Službe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP