Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KONAČNI OBRAČUN

DANAS U ALO! Uklanjaju Vučića po receptu za Đinđića!

Autor: A. O. | 18.06.2014 - 22:08:00h | Komentara: 10

Pokušaj da se sin Aleksandra Vučića optuži za tuču na splavu „River”, napad pojedinih medija na Mila Đukanovića i saopštenje grupe policajaca, koja sebe naziva „Socijalno-policijski front”, da može doći do haosa u zemlji, delovi su sinhronizovanog napada čiji je konačni cilj da se premijer Srbije i njegovi najbliži saradnici kriminalizuju i uklone po receptu po kom je uklonjen i Zoran Đinđić, tvrdi za „Alo!” izvor blizak državnom vrhu Srbije.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić

 Naš izvor tvrdi da iza ovog napada stoji deo srpske policije povezan sa podzemljem, koji uklanjanjem premijera želi da zadrži svoje pozicije i spreči dalje razotkrivanje veza policije i kriminalaca.

Opširnije u današnjem štampanom izdanju ALO!

Poslednji komentari
  • Aleksandar II Vreme: 19.06.2014 00:18h

    Ok,shvatili smo da je svaki pokusaj kritike vlasti,prakticno atak na licnost i delo voljenog premijera.A onaj premijer,sa kojim njemu imponuje da ga uporedjuju(i ne samo njemu,i ne oduvek),nije bio nista bolji.Elem,kako god okrenes,nama je dupe pozadi,za razliku od njih,svih njih.

  • misho Vreme: 19.06.2014 07:22h

    moj izvor iz vrha vlasti izjavljuje da će vučića ukloniti obespravljeni radnici,ljudi sa praznim crevima,osobe sa tržišta rada,omladina bez posla,bolesni koji nemaju za mito,stari koji nemaju za sahranu,moćni koji reketiraju ali I bivaju reketirani,bivši kada se odmore,sadašnji koji su željni većeg kolača...uklanjanjem bilo koga uklanjamo I sebe,jer nam tek tada preti veće zlo.apokalipsa.jedino koga treba ukloniti su oni koji ne razumeju deo ovih prvih koji su obespravljeni,ljude kojima se stomak zalepio za kičnu,mlade sa biroa I stare na zenitu.svi ovi su doveli vučića na vlast I on ih mora razumeti ili će biti uklonjen sa vlasti kao slika sa zida.

  • lola Vreme: 19.06.2014 07:34h

    ovaj bi posto poto da se poredi sa djindjicem.pa nisi mu ni do kolena .

  • Žarko Vreme: 19.06.2014 10:09h

    Strašno je što mešate Djindjića, sa ovom osobom, nazvanom, predsednik vlade !!!!!!!!!

  • Чича из Шумадије Vreme: 19.06.2014 10:20h

    Ово не слути на добро... не треба дозволити да се Вучић бори сам против сви, где су остали напредњаци, уљуљали се у фотеље,глуме спасиоце Србије, а практично стоје у сенци Вучића. Тому не узимати озбиљно, он је екселенција и нека глуми председника. Не дај Боже да се ове претње остваре то би био општи хаос,горе него ка је Ђинђић ликвидиран.. /Шта вам значе ови једва видљиви бројеви, чему људи, треба ми лупа.../

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP