Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRUKA!

DANAS U ALO! Vlada postavila direktorku osumnjičenu za primanje mita!

Autor: A. O. | 01.06.2014 - 22:05:00h | Komentara: 5

Vlada Srbije postavila je nedavno dr Dijanu Lazić na čelo Zavoda za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju „Prof. dr Cvetko Brajović“ u Beogradu, iako je tužilaštvo sumnjiči da je primila mito od 1.000 evra na prethodnom radnom mestu, saznaje „Alo!“.

Dr Dijana  Lazić

Dr Dijana Lazić

 Prema zvaničnom saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, Lazićeva, koja je u vreme hapšenja, u martu 2004. godine, bila na funkciji načelnika Centra za urgentnu psihijatriju Instituta „Dr Laza Lazarević“, lišena je slobode nakon što je kao stalni sudski veštak neuropsihijatrijske struke navodno primila kovertu sa 1.000 evra.


Opširnije u današnjem izdanju ALO! za ponedeljak 2. jun.

Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 02.06.2014 01:21h

    Sta drugo mozemo da ocekujemo od vlasti ciji predsednik i premijer govore kako je narod za sve kriv i odgovoran, a vlada savrseno radi? Premijer i ministar finansija, kao i ministarka Udovicki govore da inace bedne plate nastavnika i lekara treba smanjiti kako drzava ne bi bankrotirala, a to sto je Mrkic zaposlio vise od 400 osoba sa sumnjivim kvalifikacijama i diplomama jos sumnjivijih fakulteta, sto to kosta ovu drzavu i budzet, to nije vazno.To sto su delili diplomatske pasose tastama, sto drzava finansira skupu garderobu, crne limuzine, bahato obezbedjenje, to nije vazno,Ima se, moze se.Treba uzeti od onih sto ionako nemaju, pa onda vladati i vladati, godinama, decenijama, mandatima. Gladan i ponizen covek nema snage ni da se buni. Jer, dugo smo mi vec gladni i ponizeni, skoro deceniju i po, a oni sve bogatiji i osioniji,zajedno sa svojim tajkunim cije se bogatstvo meri desetinama i stotinama miliona evra. Ali, njima ne prete. Ili ne smeju da im prete?

  • dr Vreme: 02.06.2014 08:40h

    svakom po zaslugama...a priča o reformama zdravstva, pravosuđa ide li ide...možda će neko doći do pameti videti šta nam zaista potrebno u zdravstvu, a na čelo tih institucija budu postavljeni profesionalni menađžeri na osnovu projekta u kratkoj budućnosti, a reizbor na osnovu ostvarenog i daljih planova...

  • CIRINELA Vreme: 02.06.2014 09:02h

    Kako sad da verujemo MUP-u Srbije. Sta ako je i ovo podmetacina u nizu. Ja im nista vise ne verujem.

  • aleksandar Vreme: 02.06.2014 09:24h

    Na odgovornost prvo onog koji je tu doktorku predlozio , zatim ispitati slucaj kako je zavrsen, inace svi vestaci su za preispitivanje. Nemojte davati i nece biti korupcije !

  • mima Vreme: 02.06.2014 09:31h

    Svaka vlast, zeli da u svojim redovima ima e k s p e r t e za sumnjive poslove. Dobro ce im doci, kada dodje vreme za to. A to sto je osumnjicena, pa to cemo da sredimo. Bez brige. SRAMOTA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP