Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EKSKLUZIVNO

DANAS U ALO! Vučić o incidentu u koji su pokušali da upletu njegovog sina: "Pre ovoga sam verovao policiji".

Autor: S. Vojinović | 15.06.2014 - 22:10:00h | Komentara: 29

- Moj sin nije upleten, a neki su hteli da ga okrive za nešto što nije radio. Ja čak ni njemu ne bih verovao da snimak nije pronađen, jer sam čovek države i verovao sam da je istina ono što policija napiše ili kaže - rekao je premijer za "Alo!"

Aleksandar  Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Željko Šafar

Premijer Aleksandar Vučić ekskluzivno za sutrašnji „Alo!“ priča o incidentu na splavu „River“ u koji su pokušali da upletu njegovog sina Danila. Premijer je do tada, kako kaže, verovao srpskoj policiji, ali je posle svega podneo krivičnu prijavu protiv osoba koje su pokušale lažno da optuže njegovog maloletnog sina Danila (16) da je pre mesec na splavu „River“ navodno pretukao golmana Vladimira Stojkovića.
 

- Očigledno da je reč o sinhronizovanom napadu na mene i moju porodicu. Nisam pobornik teorije zavere, pre bih poverovao u greške, ali videćemo - zaključio je Vučić.
Više o tome kako je premijer dočekao vesti o navodnom učestvovanju svog sina u tuči i tome šta se kasnije dešavalo čitajte ekskluzivno u sutrašnjem štampanom izdanju Alo! novina.
 
Poslednji komentari
  • mica Vreme: 16.06.2014 01:23h

    kakav si ti otac a i politicar ako tvoj maloletni sin provodi noci na splavu....uzas!

  • Dragan Vreme: 16.06.2014 01:34h

    I ja sam čovek države,i verovao sam u policiju i sudstvo sve dok nisam imao prvu saobraćajnu čuku,za koju mi s.policajac bez snimanja situacije na mestu udesa podnese prekršajnu prijavu,a sudinica prihvati moje snimke i primedbe,te da je kamera Mup-a sve snimila te da prihvatam krivicu ako se na snimku utvrdi.Pošto nisam izazvao udes,bio sam 100% ubeđen u pravdu i da će snimak kamere mup-a pokazati krivca.Snimak mup čuva 6 meseci.Ne lezi vraže,na isteku tih 6 meseci a posle 4 meseca od moje posete sudu,dobijam presudu da sam kriv,da je 1 svedok dopunio izjavu,a o snimku mup-ove kamere ni reči,sa pravom žalbe.Moj jedini pravi svedok kamera mup-a ističe,briše automatski zapis jer mi i sa žalbom HDD kamere ne može pomoći po automatizmu obrisano.Tako sam jednom sudskom namerom i jednom "polupismenom procenom" lošeg policijskog službenika uklopljen u prekršaje saobraćaja,taman izbrisan u dan da se istina ne utvrdi.

  • Nobody´s Fool Vreme: 16.06.2014 06:17h

    Za mene je daleko veći skandal to što klinca kome se priheftalo , pri "splavarenju" obezbeđuje najelitnija vojna jedinica kojom Srbija raspolaže,a koju ja ( kao poreski obveznik ) plaćam iz svoga džepa. Nisam voljan da finansiram uzavrele hormone premijerovog sina ni dinar više no što bi me koštalo da mu se, o državnom trošku i ako baš mora , kupi džambo-pakovanje papirnih maramica (pa neka se zabavlja kod kuće) !

  • Kostadin Vreme: 16.06.2014 07:03h

    Negativnom selekcijom stvorena je ozbiljna organizacija koja prvo brani svoje interese i ostvaruje prihode i uticaj. Ova organizacija postala je naročito opasna sa poboljšanjima iz bivših republika. Tako je stvorena internacionalna organizacija jača od pojedinačnih organizacija okolnih republika. Potrebno je kontrolisati linije komande koje su ojačane rođačkim i zemljačkim genetskim vezama pa shvatiti koliko je to opasno.

  • jeca Vreme: 16.06.2014 07:03h

    pomozite ovom coveku,sve mu je gore i gore (a i srbiji)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP