Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREMIJER OSUDIO SKUPLJANJE POLITIČKIH POENA NA NESREĆI

DANAS U ALO!: Vučić: Omer je heroj kao i cela posada!

Autor: Alo! | 05.04.2015 - 08:00:00h | Komentara: 3

U današnjem Alo! čitajte šta je premijer Vučić rekao o pilotu Vojske Srbije Omeru Mehiću koji je poginuo u padu helikoptera 13. marta

tizer alo

Alo!

NOVI DETALJI O NABAVCI ALKOHOLA

Vlada krčmi brlju, a kupuje šampanjac!

POZNATI OSUĐENICI IZBEGAVAJU ZATVOR

Prave decu i oru njive da bi odložili robiju!

NAJMLAĐI ŽIVOJINOVIĆ NAPRAVIO TAJNU ŽURKU

Dok Brene nema, Viktor kolo vodi!

SREĆAN USKRS SVIMA KOJI DANAS SLAVE!

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 05.04.2015 05:50h

    Не може да буде неко херој ако му се хеликоптер срушио па истрага пронађе да је имао алкохола у себи?Херој је машиновођа који је у београдској теретној железничкој станици Доњи Град осетио у секунди по ноћи да је станично особље погрешно поставило скретнице и кочењем је зауставио воз испред паркираног на један метар!Иза локомотиве су биле цистерне бензина из Панчева а поред колосека су солитери.Да није машиновођа реаговао воз би налетео и цистерне би експлодирале јер бензин ужасно гори.Железница је избегнути удес сакрила а машиновођа херој није позван ни на кафу да попије?

  • misho Vreme: 05.04.2015 08:31h

    tužno,tragično I nemoralno je ubirati političke poene na tragediji poginulih.ali je još tužnije,tragičnije I nemoralnije zaobilaziti istinu zarad poena koji obezbeđuju opstanak na vlasti.ubiranje takvih poena je gnusno,bedno I JADNO.IMA LI ŠTA JADNIJE NEGO OD OFICIRA PRVO NAPRAVITI HEROJA,ŠTO JE ZAISTA OMER I BIO,PA ONDA GA KAO ALKOHOLIČARA OKRIVITI ZA IZAZIVAČA SMRTI,A DA ON UOPŠTE NIJE NI KONZUMIRAO ALKOHOL.kako je alcohol dospeo u krv I mokraću.nešto tu ne štimaVUČKO,DA LI SU političke poene sakupljali onaj što je spašavanje bebe ocenio bandiću kao URGENTNO ili onaj što je sa tv ekipom čekao na aerodromu n.tesla.ONI SU SAKUPLJALI POLITIČKE POENE ZA SEBE I STRANKU KOJA JE NA VLASTI.PRESECI PA PRESUDI AKO IMALO IMAŠ MORALA.ja ne pripadam ni jednoj stranci izuzev istini I narodu.TAČKA.

  • Vreme: 05.04.2015 09:08h

    Pazi majku mu??? A šta drugo Vučić radi nego na nesreći pilota ,lekara i bebe danima skuplja političke poene.Kao fol on preuzima odgovornost, oni su za njega heroji i nema veze ako su vozili helikopter pijani. Pa ljudi moji pijan čovek je i za volanom fiće potecijalni ubica a kamoli za upravljačem oniolikog helikoptera. Šta bi bilo da je pao u sred Beograda??? Koliko bi bilo mrtvih?? Pusti sad dobre namere ,da su hteli da pomognu bebi, pa to se podrazumeva i niko nije to osporavao, ali da su morali da slete na Surčin ili da je morao da upravlja helikopterom pod dejstvom alkohola, e to je nedopustivo . Pa zar nije bilo ni jednog treznog pilota koji je te večeri mogao da vozi helikopšter??? Jadni oni lekari i beba, da su znali s kim lete, ne bi ni ulazili u helikopter.Da li bi neko od nas seou helikopter kojim upravlja pilot pod dejstvom alkohola? E za to postoji odgovornost nadležnih pretpostvavljenih, jer ni vozač nekih firmi ne može na put a da ne prođe alko test, I Vučić ne treba da se gura tu ,da tobože preuzima odgovornost, a u stvari kupi političke poene.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP