Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUPRUGA LIDERA SPO UPOSLILA JOŠ JEDNOG ROĐAKA

Danin zet
za konzula!

Autor: M. Dakić | 20.05.2013 - 16:19:00h | Komentara: 13

Ljubomir Mirković, zet Danice Drašković, uveliko se sprema u novu diplomatsku misiju! Kako „Alo!” saznaje, suprug Danine rođene sestre Ljubinke će na leto otići za konzula u Banjaluci. Njemu ovo neće biti prvo diplomatsko nameštenje jer je više od sedam godina bio na funkciji konzula u Rimu, na koju ga je postavio upravo Vuk Drašković, koji je tada bio ministar spoljnih poslova.

Za bal spremna:  Danica Drašković

Ko će kome...: Danica Drašković | Foto: Goran Srdanov

Ljubomir Mirković, muž Danine rođene sestre Ljubinke, na leto ide na novu diplomatsku funkciju

- Danica Drašković i te kako brine o svojoj rodbini i prijateljima. Mnogi od njih pozapošljavani su po brojnim javnim preduzećima i državnim službama za pozamašne plate. Iako Srpski pokret obnove nije formalno u vlasti, to suprugu lidera ove stranke ne sprečava da na sve načine pokušava da „udomi” svoje. Kako je Ljuba vraćen iz Rima, tražilo mu se novo nameštenje i na kraju mu je određeno mesto konzula u Banjaluci, na koje ide sredinom leta - navodi dobro obavešten izvor „Alo!” iz diplomatskih krugova i dodaje da se Mirković kao kadar MSP-a uveliko sprema za novu funkciju.

Konzulat Srbije u Banjaluci

Konzulat Srbije u Banjaluci | Foto: Beta

Konzulat Srbije u Banjaluci

Da podsetimo, Danin zet je konzularne poslove u Rimu obavljao za vreme dok je Vuk Drašković bio na poziciji ministra spoljnih poslova, a kako su pojedini mediji objavljivali, ugovor mu je po isteku četvorogodišnjeg mandata produžen mimo uobičajenih propisa.


Pre diplomatske karijere, Ljubo Mirković bio je komandir policijske stanice u Nikšiću, odakle se uputio u Rim.


O novom diplomatskom izazovu Ljubomira Mirkovića njegova svastika Danica Drašković juče nije želela da govori za naš list. Kada smo je pozvali, poručila je da je kod frizera, a nakon saslušanog pitanja prekinula je vezu.

Danina služba za zapošljavanje!

Kako što je „Alo!” pisao u više navrata, u opštinskim, gradskim, kao i u najvišim državnim institucijama uhlebljeno je čak 17 rođaka i prijatelja Danice Drašković, supruge predsednika SPO. Na spisku su uglavnom sestričine, sestrići, pokoji brat, čak i bivši zetovi, dok su bliski porodični prijatelji pronašli svoje mesto na vrlo visokim funkcijama. Tako je samo u Direktoratu civilnog vazduhoplostva, gde su plate oko 200.000 dinara, zaposleno petoro rođaka i prijatelja porodice Drašković, dok su ostali posao dobili u Ministarstvu pravde, MUP-u, Komisiji za zaštiti konkurencije, „Jat ervjezu”, „Beogradskom sajmu”...

Poslednji komentari
  • peto Vreme: 20.05.2013 16:41h

    Da li ce neko zaustaviti ovu zenu,da li je moguce da ova zena,invalidski penzioner po zanimanju i dalje kadrira u Srbiji? Borba protiv korupcije nikada nece biti potpuna dok ova zena ne odgovara za najvecu pljacku u istoriji Beograda koju su krajem proslog veka sproveli ona i njena rodbina!Cela srbija zna koliko je novca uzimala za poslovni prostor,stanove,lokalle i jos uvek nije odgovarala. vlast ima obavezu da objavi svu imovinu ne samo njenu nego i mnogobrojne rodbine-niko nema manje od po dva od drzave uzeta stana i dva lokala! to mora da se procesuira a imovina vrati narodu

  • Синиша Vreme: 20.05.2013 17:06h

    Ова је ефикаснија од националне службе за запошљавање....

  • aleksa Vreme: 20.05.2013 18:04h

    Stranka koja skoro i nepostoji a i dalje ucenama postavlja clanove familije na super mesta .Velika bruka i za ovu Vladu.

  • Srbin Vreme: 20.05.2013 18:10h

    Sramota, a ja ne mogu ni da razmisljam o poslu jer i u Cacku zaposljavaju samo rodjake po politickoj liniji vladajuce koalicije!!!

  • murajsam Vreme: 20.05.2013 20:21h

    deco idite iz ove zemlje gde god vas noge nose

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP