Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SNEŽANA MILJANIĆ

Danina prijateljica konzul u Minhenu!

Autor: I. K. | 12.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 12

Snežana Miljanić, direktorka Beogradskog sajma i bliska prijateljica supruge lidera SPO Danice Drašković, imenovana je za generalnog konzula Srbije u Minhenu!

Snežana  Miljanić

Snežana Miljanić | Foto: Vladislav Mitić

„Alo!“ je prvi pisao o lansiranju dugogodišnje menadžerke Sajma u diplomatiju, i to bez dana staža u toj oblasti, a ulogu glavnog lobiste za ovo postavljenje odigrala je supruga Vuka Draškovića.


Slučaj direktorke Sajma je još jedna potvrda da kadrovi SPO, iako je stranka zvanično u opoziciji, bez ikakvih problema ne samo opstaju na čelnim pozicijama javnih preduzeća, već pronalaze i udobna utočišta po isteku mandata. Imenovanje Snežane Miljanić na mesto generalnog konzula u Nemačkoj upravo se poklopilo sa završetkom njenog menadžerisanja u Beogradskom sajmu, na čijem čelu je još od 2009.

Danica  Drašković

Danica Drašković | Foto: Jelena Vučetić


O njenom rukovođenju ovim profitabilnim preduzećem naš list je već pisao početkom godine, kada smo otkrili da je prvi put u svojoj istoriji Sajam prošlu godinu završio s gubitkom. Ona je po dolasku na čelo ovog društvenog preduzeća u kasi zatekla 265,13 miliona dinara, a za tri godine Sajam je 2012. godinu završio s minusom od 16 miliona. Jedina veza Snežane Miljanić sa diplomatijom je pozicija generalnog sekretara MSP-a, na kojoj je bila dok je Vuk Drašković šefovao tim resorom.
Poslednji komentari
  • milosav Vreme: 12.12.2013 08:05h

    Da li je moguce da ce drzava dozvoliti da ova zena predje granicu? U vlasnistvu ima 4 nekada drzavna stana i lokal koji su od gradjana otudjeni dok je sa Danicom Draskovic harala Gradom Beogradom! Sajam posluje sa gubitkom prvi put u svojoj istoriji jer je ova bahata i potpuno nestrucna osoba samo zaposljvala Bijelopoljce dok je firmu dovela do dna! A sada treba da ide za konzula a ni rec engleskog niti bilo kog jezika ne zna da kaze.E Srbijo!

  • ivana Vreme: 12.12.2013 09:13h

    Sramita je da neko upropasti nekada jednu od boljih firmi u srbiji i da za to bude nagradjen ovakvim mestom. Da bude jos gore u ovoj godini ce nam minus na sajmu biti bluzu 50 miliona dinara, a svaki dan zaposljavaju po nekog clana spo, odnosno sve koji su ostali u toj stranci. Sta ce ona da radi u Minhenu bez znanja engleskog, nemackog. E Srbijo kuda ides

  • draginja Vreme: 12.12.2013 09:18h

    Krajnje je vreme da se nosioci borbe protiv korupcije pozabave Danicom Draskovic i njenom grupom u kojoj je jedna od glavnih uzdanica Snezana Miljanic. I vrapci na grani znaju da je za vreme vlasti SPO u Beogradu otudjeno vise od 750 stanova i najmanje 900 drzavnih lokala. Srecni dobitnici nekretnina su sira rodbina Danice Draskovic i njeni egzekutori medju kojima se Miljanicka posebno istice. Zato je i postavljena na celo sajma i za 4 godine je uspela da unisti firmu koja je 50 godina stvarana. Pa kakva smo mi zemlja u kojoj zena koja je unistila jednu sjajnu firmu postaje konzul jer je drugarica Danice Draskovic? Kako je uopste moguce da Draskoviceva ima uticaj da bilo koga,bilo gde postavi? Pa gde ti ima u svetu da zena propalog politicara kadrira? neverovatno

  • marko Vreme: 12.12.2013 09:27h

    Da li je ovo prvoaprilska sala u decembru? dodjite na Sajam da uradite reportazu dokle je ova zena dovela dragulj srpske privrede! Niko ne moze da veruje da takva firma posluje sa gubitkom a ova zena koja ne zna nista ni na srpskom da kaze a nekmoli na engleskom ili nemackom sad ide u konzule.....Ljudi nemojte se igrati sa drzavom,ne brukajmo se jer ova zena ne moze da vodi ni piljaru na Kalenicu a kamoli Sajam ili da bude konzul a postavljaju je samo zato jer je drugarica Danice Draskovic....

  • beograd Vreme: 12.12.2013 09:40h

    zato se Vuk i gura da udje u koaliciju sa SNS,ne zbog sebe,vec zbog Dane!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP