Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TUGA I JAD

Deca i ja smo gledali kako bebu odnosi voda!

Autor: Kurir | 20.05.2014 - 10:48:00h | Komentara: 3

Sanja Milošević je s decom iz čamca kojim su evakuisani videla kako jedno . od dvoje dece ispada iz majčinog naručja i kako ga voda odnosi

Anđela Milošević ima samo devet godina, ali je sudbina htela da iz tog najbezbrižnijeg doba za ceo život sačuva slike tuge i bola koje je videla u rodnom Obrenovcu. Ona je s majkom Sanjom Milošević i petogodišnjim bratom Vasilijem gledala kako nestaje jedan život.

Obrenovac poplave

- Dok su nas evakuisali u čamcu, gledala sam majku koja je pred mojim očima izgubila bebu, toliko je plakala da su joj oči otekle, osetila sam sav njen bol… – priča Sanja, piše Kurir.

- Bili smo u čamcu, svuda oko nas je bila voda, vozili su nas ka izlasku iz Obrenovca, u jednom trenutku videla sam majku koja drži dve bebe. Jednu ispod jedne ruke, a drugu ispod druge, i muž je bio s njom. Vikali su, dozivali da im pomognemo. Spasioci su prišli čamcem do nje i odmah su počeli da uzimaju bebe, koje su bile mnogo male, jedna je bila devojčica, a druga dečak. Uzeli su dečaka, ali je devojčica nekako pala u vodu. Majka je počela da viče, spasioci su pokušavali da je dohvate, ali nisu uspeli. Jednu bebu je odnela voda… Majka je ostala u čamcu, jaukala je od bola – priča Sanja.

Inače, porodica Milošević je sa svojom kucom, nakon evakuacije, od juče smeštena u hotelu “Slavija“. Sanja objašnjava da su živeli u Obrenovcu u zgradi preko puta vatrogasnog doma i da su bili prinuđeni da zovu spasioce.

Poslednji komentari
  • bakicaaa Vreme: 20.05.2014 16:49h

    ...avaj,a zar nitko ne zna plivat...to sam primjetila velik broj vaših građana ne pliva...dođe mi da svake godine uzmem jedan razred i naučim ih plivat...budem nekaj izorganizirala...

  • ??? Vreme: 21.05.2014 12:11h

    Gde to bebe umeju da plivaju???

  • hm Vreme: 21.05.2014 20:02h

    Ko još može da pliva kad bujica nosi sve pred sobom??

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP