Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HAJDEMO U BIOSKOP!

Dečiji filmovi, nastavci blokbastera
i klasici u 2013. godini (VIDEO)

Autor: Tanjug | 02.01.2013 - 09:52:00h | Komentara: 0

Tokom ove godine publika će u domaćim bioskopima gledati nastavke priča o Vulverinu i Hobitu, adaptacije dela klasične književnosti - "Ana Karenjina" i "Jadnici", a najmlađe očekuju ''Kralj pingvina'', doživljaji pećinskih ljudi, Frankenvini i "Rat dugmića".

Film

Gledanje filmova - savršena večernja zabava! | Foto ilustracija: foter.com

Prva premijera u 2013. godine zakazana je već za danas u bioskopu "Kolosej", a reč je o akcionom trileru "Džek Ričer" u režiji Kristofera Mekverija sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi. Sutra počinje distribucija nastavka kultnog horora iz 1974. godine, "Teksaški masakr motornom testerom", snimaljen u 3D tehnologiji i u režiji Džona Luesenhopa, a u bioskope stiže i sinhronizovani dokumentarni film "Kralj pingvina 3D", u kome se uz uzbudljivu priču o odrastanju jednog pingvina prikazuje netaknuta priroda Antarktika. U bioskope 10. januara stiže crno-beli animirani film Tima Bartona "Frankenvini", dirljiva priča o dečaku i njegovom psu. Kad iznenada izgubi svog voljenog psa Sparkija, mladi Viktor će uz pomoć nauke uspeti da oživi svog najboljeg prijatelja - uz samo neke male prepravke.

Porodična avantura "Rat dugmića" po romanu francuskog pisca Luja Pergoa, u režiji Kristofa Baratijea, u bioskopima će biti od 24. januara. Dok je Francuska pod nemačkom okupacijom, Lebrak je na čelu dečije bande koja vodi izmišljen rat protiv dečije bande iz drugog sela.
Oni koji pobede "neprijateljima" seku dugmiće sa odeće.
Najmlađi će od marta uživati i u avanturi "Kruds" o porodici pećinskih ljudi čiji spokojan život se menja kada kontinenti počnu da se pomeraju.
Repertoar domaćih bioskopa tokom januara biće obogaćen i novom adaptacijom Tolstojevog dela "Ana Karenjina", kao i novim filmom Kventina Tarantina - "Đangova osveta" (17. januar), čija radnja se dešava dve godine pre početka gradjanskog rata u Americi.

Film "Ana Karenjina", koji će premijeru imati 23. januara u Sava centru, režirao je Džo Rajt, u glavnim ulogama su Kira Najtli, Aron Tejlor-Džonson i Džud Lou, a i Tarantino je okupio odličnu glumačku ekipu u kojoj se Džejmi Foks, Kristof Volc, Leonardo Dikaprio, Semjuel L. Džekson, Franko Nero.
Tokom januara publika će gledati i komedije "Film 43" Elizabet Benks i Petera Ferlija, "Haos u kući - matorci dolaze" Endija Fikmena, dramu "Lorens u svakom slučaju" Ksavijera Dolana, akciju "Gangsterski odred" Rubena Flajšera, kao i istorijsku dramu "U magli" beloruskog reditelja Sergeja Loznice.
Oskarom nagrađeni autor Tom Huper ("Kraljev govor") režirao je adaptaciju romana "Jadnici" Viktora Igoa. Film, u kome igraju Hju Džekmen, Rasel Krou, En Hatavej, Amanda Sejfrid, Helen Bonam Karter, Saša Baron Koen, u domaće bioskope stiže 28. februara.

Film "Ivica i Marica: Lovci na veštice" Tomija Virkole na repertoaru će biti od 7. februara, a publika će imati priliku da pogleda i dramu "Predivna stvorenja" (21. februar) Ričarda Lagravenesa sa Vajolom Dejvis, Emom Tompson i Džeremi Ajronsom u glavnim ulogama i komediju "Ovako je sa 40" Džada Apatoa.
Naredna godina donosi i nastavak priče o jednom od najpopularnijih X-men junaka "Vulverin" u režiji Džejmsa Mangolda i drugi deo "Hobita" reditelja Pitera Džeksona.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP