Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

U SUSRET DANU MUP

Defile policije u Beogradu

Autor: Tanjug | 30.05.2015 - 22:29:00h | Komentara: 0

Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd održali su tradicionalni defile u Knez Mihailovoj ulici, povodom sutrašnjeg Dana MUP-a, slave i Dana policije.

Defile MUP-a u Beogradu

Defile MUP-a u Beogradu | Foto: MUP

Savetnik načelnika Policijske uprave Miodrag Bulatović poručio je da će policija i dalje raditi odgovorno, profesionalno, poštujući zakon i sve građane Srbije.
Nakon polučasovnog defilea centralnom beogradskom ulicom do Kalemegdana, uz učešće predstavnika gotovo svih vidova policije, uključujući i kriminalističku, vatrogasno-spasilačku, konjicu, policijski orkestar, Bulatović je poručio građanima da su rezultati u zaštiti života i imovine građana, obezbeđivanju javnog reda, boljoj bezbednosti saobraćaja, doprineli jačanju poverenja građana u policiju.

Defile MUP-a u Beogradu

Defile MUP-a u Beogradu | Foto: MUP

"Ministarstvo je svesno da bez partnerskih odnosa sa građanima nema rešavanja problema", rekao je Bulatović i istakao da je javnost rada jedan od osnovnih karakteristika funkcionisanja policije u svakom demokratskom društvu.

On je podsetio da policija izvršava najsloženije zadatke kako bi ukupna bezbednost građana bila podignuta na još viši nivo i pozvao građane da sutra dođu u Nastavni centar Makiš, gde će biti održana centralna proslava Dana MUP-a, slave i Dana policije.

U okviru centralne manifestacije, biće prikazan defile jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih službenih vozila, uključujući borbena, kao i pokazno - taktičke vežbe, saopštio je ranije MUP.

Defile MUP-a u Beogradu

Defile MUP-a u Beogradu | Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položiće venac na spomen - ploču prvom ministru policije Jakovu Nenadoviću, dok će direktor policije Milorad Veljović položiti venac na Čukur-česmi.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP