Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HOROR:

Dete jelo sardinu sa bubašvabom!

Autor: I. Žigić | 16.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Slobodan Petrović, penzioner iz Šapca, šokirao se kada je u konzervi sardina našao bubašvabu! Kako je ispričao za “Alo!”, najgore od svega je što je sardinu jeo njegov petogodišnji unuk!

Nezvani gost

Nezvani gost

- Kupio sam sardinu u prodavnici jednog trgovinskog lanca. Kada mi je došao unuk koji voli sardine, otvorio sam mu konzervu i dao mu da jede. Dete je odmah navalilo da gricka i kada je već više od pola konzerve pojeo, slučajno sam video nešto tamno usred konzerve - priča nam Slobodan, koji kaže da je prvo pomislio da je u pitanju deo sardine koja nije lepo očišćena.


- Međutim, kada sam hteo da uzmem i bacim, shvatio sam da je u pitanju bubašvaba! Bio sam potpuno šokiran! Detetu nisam smeo ni da kažem, jer se plaši buba, pa bi se istraumirao za čitav život. Samo sam mu rekao da je dosta jeo i uzeo konzervu iz njegovih ruku - ogorčen je Slobodan.

S druge strane, u kompaniji „Ducla trading“, koja je uvoznik i distributer Jadranske sardine, koju proizvodi fabrika “Mardešić”, tvrde da je nemoguće da se u tom proizvodu našla buba.

- Nikada do sada nismo imali takav slučaj. U fabrici „Mardešić“ je proizvodnja na visokom tehnološkom nivou, a i jako je visoka kontrola kvaliteta. I mi kao uvoznik i distributer imamo sa njima ugovor o saradnji i sve sertifikate. Zaista je mogućnost da je došlo do tako nečega, na nivou naučne fantastike - poručili su u kompaniji “Ducla trading”.
Poslednji komentari
  • Mitra Vreme: 16.04.2015 09:13h

    Nista cudno u kecapu sam nasla muvu nakon sto sam pola boce pojela

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP