Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

Devojčicu (14) ošišao do glave i ubijao od batina!

Autor: B. J. - J. P. | 12.10.2013 - 08:53:00h | Komentara: 2

Dragan B. (24) iz Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je četrnaestogodišnju devojčicu iz Paraćina primoravao na prostituciju, zatvarao je u svoju kuću u Aleksincu i tukao je. On se sumnjiči je devojčicu držao zatočenu od 18. do 29. septembra ove godine.

Silovanje

Silovanje | Foto: A. Dimitrijević

Kako saznaje “Alo!” on je maloletnicu upoznao preko Fejsbuka gde su se najpre dopisivali, a onda i dogovorili da njihova veza “uznapreduje”.


- Devojčica potiče iz siromašne porodice u Paraćinu koja je korisnik usluga tamošnjeg Centra za socijalni rad, pa mu očigledno nije bilo teško da joj ponudi bolji život. Pošto su se upoznali preko Fejsbuka on joj je ponudio brak, nakon čega je ona otišla od kuće i došla da živi kod njega u Aleksinac. Tu je počeo pakao za nju, jer se sumnja da ju je prisiljavao da pruža seksualne usluge za novac. Devojčica je dobijala i batine kada bi se protivila, a sve vreme je bila pod ključem u kući - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Otac devojčice S. Š. prijavio je slučaj policiji koja je odmah privela Dragana B. i osumnjičila ga za krivično delo trgovine ljudima.

- Kada je policija došla po devojčicu, bila je ošišana. Sumnja se da joj je osumnjičeni isekao kosu da bi je kaznio jer nije želela da se pokorava njegovim željama. Imala je hematome po glavi i telu, što je bila potvrda da ju je tukao. Proveravaju se i navodi da je prisiljavana na prostituciju, kaže naš sagovornik.

Devojčica je u pratnji policije iz Paraćina predata majci, koja je došla u aleksinački Centar za socijalni rad, gde je najpre dala izjavu. Devojčica je u stanju potpunog šoka zbog svega što joj se dešavalo, pa je odmah započet rad u Centru za socijalni rad u Paraćinu.

-Urgentno smo preduzeli potrebne mere zaštite i podrške maloletnoj osobi i sada radimo na njenom urgentnom zbrinjavanju u hraniteljsku porodicu. Više detalja o slučaju ne možemo dati u cilju zaštite identiteta i interesa maloletnog lica, a radi prevencije sekundarne traumatizacije, kaže direktorka Centra za socijalni rad u Paraćinu Biljana Milenović Stojanović.

Nakon isteka mere zadržavanja, osumnjičeni Dragan B. će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Istog dana, kao i zlostavljač iz Aleksinca, u Šapcu je uhapšen i Marko L. (18) zbog silovanja maloletne D. S. (17) iz sela Majur.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 13.10.2013 11:57h

    uzas,ali i to je srbija

  • Nn Vreme: 14.10.2013 06:15h

    Udala se sa 14 godina???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP