Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

RADNO VREME ZA PRAZNIKE

Dežuraju pošte, parkiranje besplatno

Autor: Ekipa Alo! | 30.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pošte Srbije saopštile su da će za 1. i 2. maj raditi samo dežurne jedinice. U Beogradu će biti dežurne pošte u Takovskoj 2, u Nehruovoj 68b, u tržnom centru “Delta siti”, u tržnom centru “Ušće”, tržnom centru “Novi Merkator” i pošta u novom tržnom centru “Stadion” u Zaplanjskoj 32. Ekspoziture Komercijane banke neće raditi od 1. do 6. maja.

Banka Inteza obeležiće neradno predstojeće prvomajske i uskršnje praznike od srede, 1. maja, do petka, 3. maja. U Novom Sadu od 1. do 6. maja radiće samo pošte na Temerinskom putu, Futoškom putu, u ulicama Teodora Mandića, Narodnog fronta, Bajči Žilinskog i Novosadskoj. Po redu vožnje za nedelju i državni praznik autobusi će saobraćati od 1. do 6. maja, izuzev 4. maja, kada će važiti red vožnje za subotu. Zbog praznika aprilske pretplatne karte važiće do 8. maja.


Parkiranje će biti besplatno u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od 1. do 7. maja, dok će sve garaže i posebna parkirališta u prestonici biti neprekidno otvoreni. Ugostiteljski, zanatski i trgovinski objekti na teritoriji Beograda za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, radiće po prazničnom radnom vremenu.
Dežurne prodavnice i samoposluge 1. maja mogu biti zatvorene, dok će 2. maja raditi od 8 do 12 časova. Na Veliki petak (3. maj) dežurne prodavnice i samoposluge radiće od 8 do 12 časova, a u subotu, 4. maja, sve prodavnice i samoposluge biće otvorene od 8 do 13 časova. U nedelju, na Uskrs, dežurne prodavnice i samousluge mogu biti zatvorene, a u ponedeljak, 6. maja, radiće od 8 do 12 sati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP