Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALFA MUŽJACI!

Đilas i Toma idealni ljubavnici!

Autor: Ekipa Alo! | 16.09.2012 - 14:20:00h | Komentara: 0

Srpski političari vole da ostave utisak da su alfa mužjaci, sposobni da vode državu, budu divni i uzorni muževi, ali i dalje veoma privlačni lepšem polu. Što kažu, ako su oženjeni, nisu kastrirani! Pitali smo astrologe kakvi su nam dragi državnici u krevetu. Da ne bude da koza laže.

Ovde rogovi, to jest zvezde, ne lažu. Horoskopi otkrivaju kakvi su ljubavnici naši političari, jesu li zeke ili maratonci, vatreni ili tunjavi, vole li da ekperimentišu i da se služe igračkama...

Dragan Đilas i Toma Nikolić
I mama bi, ćero

Najveći favorit: Dragan Đilas

Mars: Dragan Đilas | Foto: Dušan Milenković

Tomislav, predsednik

Tomislav, predsednik | Foto: FoNet

 
Najviše srpskih političkih lidera ima Mars u ovom znaku. Mars predstavlja sve što je odlučno, borbeno i žestoko. Muškarac sa Marsom u Škorpiji ne beži od opasnosti i spreman je da se bori za ženu do koje mu je stalo. Fizički je izdržljiv, pa je sposoban da zadovolji i najveće seksualne apetite svoje partnerke. Ovo je agresivnost koja se produktivno može usmeriti, pa su zato Đilas i Nikolić kao protivnici opasni, a kao ljubavnici žestoki.

Aleksandar Vučić
Domaći Kazanova

Aleksandar Kazanova

Aleksandar Kazanova | Foto: Aleksandar Stanković

Prvi potpredsednik vlade ne ume da miruje, voli da se troši, da je u stalnoj akciji, kakva god ona bila, ume da rizikuje...Mars u njegovom Ovnu ruši sve pred sobom i čini ga fanatično upornim. Ova izuzetno jaka energija, koja po svaku cenu mora da se usmeri i potroši, izaziva pravi vatromet u krevetu, a partner često ne može da isprati njegove seksualne apetite. Mars ga tera u opasnosti i otkrivanje novog, pa je Vučić sklon eksperimentisanju u spavaćoj sobi, a nije mu strano ni da se zaigra seksualnim pomagalima.

Milutin Mrkonjić
Le prrr, le mjauu

La Mrka

La Mrka | Foto: FoNet


Iako voli da galami i hvali se svojim seksualnim podvizima, u suštini je čovek za jednu ženu. Kad se zaljubi, romantičan je i u krevetu potpuno podređen partnerki. Nema prodornost ni potrebnu snagu za akciju, a sve zavisi od njegovog raspoloženja i ljudi kojima se okruži. Seks bez emocija ga ne ispunjava, a sklon je da previše emotivno uđe u svaku avanturu. Obožava predigru!

Velimir Ilić
Brzi Gonzales

Leteći Čačanin

Leteći Čačanin | Foto: FoNet

 
Veoma je nervozan i brz, pa nije od tipova koji naročito ugađaju partnerki. Voli da se dokazuje, ima visoko mišljenje o sebi, a niko ga ne može ubediti da nije seksualni gigant, iako u krevetu nema uvek stoprocentni učinak. Predigra nije njegov omiljeni teren, a romantiku radije zamenjuje divljim seksom. Uzbuđuje ga seks na otvorenom, u prirodi. Ako konstruktivno usmeri svoju seksualnu energiju, nema mu premca.

Boris Tadić
Hepo kockica

Boris na raskršću

Hepo Boris | Foto: Reuters

 Voli fizičke aktivnosti i veoma je impulsivan, pa se to odražava i u krevetu. Dovoljan je pogled ili dodir i već je spreman za seks! Predaje se brzo i lako, spreman je da se posveti partnerki i zadovolji svaku njenu želju, ali ta posvećenost kratko traje. U krevetu voli „dirty talk“, eksperimente i svaku novotariju. Ako želite da Borisa zadržite u krevetu, potrebno je da uvek budete novi, intrigantni i uzbuđujući!

Ivica Dačić
Uđeš, izađeš i gotovo

Ivica Dačić

Brzica | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
Ne priznaje prepreke. Lako eksplodira. Nažalost, u svakom segmentu. Ako je to u političkom životu ponekad dobro, u krevetu je to svakako najgore što može da se desi jedoj ženi. Ivica se kao čovek pun energije neustrašivo zaleće, ali stvari privodi kraju mnogo pre vremena! Ipak, vremenom postaje izdržljiviji, a kad dosegne bliskost sa ženom, pretvara se u pravog maratonca. Voli sve poze!
Mlađan Dinkić
Ptica trkačica

Maratonac

Maratonac | Foto: Željko Šafar

 
Ume da se nametne, ali teško direktno pokazuje svoje želje i ambicije. Partnerka mora dobro da ga upozna kako bi otkrila šta ga uzbuđuje. Vrlo je oprezan u udvaranju, nije sklon flertu, ali kad zacrta metu, spreman je da dugo putuje do cilja. U krevetu je vojnički tip, precizan, jednoličan, ali može dok ne svane! Nije sklon eksperimentisanju i inovacijama.

Čeda Jovanović
Markiz de LDP!

Čeda de Sad

Čeda de Sad | Foto: Vladislav Mitić

 
Vlada sobom, efikasan je, hrabar, uporan, jake volje, obično ima samokontrolu. Sve to prevedeno na seksualni jezik može da bude samo jedno - dominacija! Čeda u krevetu voli da vodi glavnu reč, a žena mora da ispuni svaku njegovu želju, čak i ako joj se to ne dopada uvek! Uzbuđuje ga seksualna moć koju ima nad ženama, ali se istovremeno trudi da im udovolji. Radi se ljubavniku koji nikada nije zadovoljan, pa seks nikada nije dosadan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP