Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

REAKCIJA NA DANAŠNJE IZJAVE VICEPREMIJERA

Đilas pozvao Vučića na TV debatu!

Autor: Tanjug | 06.10.2013 - 16:00:00h | Komentara: 7

Lider Demokratske stranke Dragan Đilas poručio je danas lideru SNS Aleksandru Vučiću da je uvek spreman da mu objasni kako da se reši zaduživanje i pozvao ga da u bilo kom terminu i televiziji razgovaraju o bilo kojoj temi.

Nedopustivo: Đilas digao glas protiv Caneta

Dragan Đilas | Foto: Đ. Kojadinović

"Povodom izjave Aleksandra Vučića da 'pita genija Đilasa kako da se zaduživanje reši', poručujem mu da sam uvek spreman da mu objasnim kako", rekao je Đilas u pisanoj izjavi medijima.

On je dodao da svaki Beograđanin vidi gde je "otišlo 315 miliona evra za koliko smo zadužili Beograd u pet godina, ali nema čoveka u Srbiji koji može da odgovori gde je otišlo četiri milijarde evra za koliko su Aleksandar Vučić i ova vlada zadužili Srbiju u ovih 14 meseci".

"Nudim gospodinu Vučiću da o tome i svim ostalim temama koje pokreće kada nasuprot njega ne sedi niko iz opozicije, razgovaramo na bilo kojoj televiziji u bilo kom terminu koji on odabere" poručio je Đilas.

On je dodao i da je zahvalan Vučiću što je pokrenuo temu progona njegove porodice, ali da ne traži zaštitu ni za sebe, ni za svoju porodicu od napada koji traju već 12 meseci, jer nije samo on meta napada.

"Tražim od svih koji imaju uticaj da se poštuju prava svih onih članova DS koji su unapred obeleženi kao kriminalci, koje hapse i drže u pritvorima, jer to uništava živote i njih i njihovih članova porodice" rekao je Đilas.

Vučić je ranije danas rekao da su dve milijarde evra uzete kada je preuzeta vlada kako bi se isplatile penzije i podvukao da je to urađeno zato što je bio takav fiskalni deficit i dramatično povećanje udela javnog duga u BDP .

"To su stvari koje ne možemo da rešimo do 2015, 2016.To ne može niko da reši. Recite mi tog genija koji to može da reši. Đilas? Tako kako je rešavao problem javnih preduzeća u Beogradu? Pa 'zakukaće' cela Srbija kada za mesec dana budu poznati bilansi javnih preduzeća u Beogradu", rekao je Vučić.
Poslednji komentari
  • Đorđe Vreme: 06.10.2013 16:58h

    Bi Vučić, ali se boji radikala u sebi, zato u ovoj predizbornoj trci u koju je već vrtoglavo uleteo, čisto sumnjam

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 06.10.2013 17:33h

    Ђилас све са Чеду Беду једва да пређе целзијус, те због ради чега би Вучић, са скоро 50% гласачког тела на својој страни, расправљао са њега о било чему.

  • Markoni Vreme: 06.10.2013 19:52h

    Sumnjam. Na SNS bi više ličilo da odgovori napadom zbog ko zna čega... A bankrot je tu iza ugla.

  • Jelena Vreme: 06.10.2013 20:08h

    Jako bih volela da vidim taj duel, nadam se da će Vučić prihvatiti. Neka se konačno pogledaju u oči, javno, pa da čujemo šta imaju da kažu. Dosta je bilo dodavanja preko novina.

  • Peca Vreme: 07.10.2013 08:17h

    Sad znaju sve a dok su bili na vlasti truba. Zamislite dokle ste doveli ovaj narod kad su iz očaja glasali za Tomu. Glasali bi i za crnog đavola samo da vas više ne gledaju. Razmislite malo o tome.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP