Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ĐURĐEVDAN

Đilas slavio bez Pajtića

Autor: M. Keranović | 07.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Demokrate nisu bile na okupu ni na Đurđevdan. Naime, slavu DS-a, u centrali te stranke, obeležili su samo Dragan Đilas i njegovi najbliži saradnici. Bojan Pajtić, aktuelni zamenik predsednika DS-a koji će biti protivkandidat Đilasu u trci za lidera stranke, juče nije bio u Krunskoj kad se lomio slavski kolač, kao ni mnogi drugi istaknuti članovi Demokratske stranke.

Dragan lomio kolač u Beogradu,  a Bojan u Novom Sadu

Dragan lomio kolač u Beogradu, a Bojan u Novom Sadu | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

Domaćin slave bio je Zoran Alimpić, član Glavnog odbora DS-a. Osim Alimpića i Đilasa, obeležavanju slave prisustvovali su i Vladimir Todorić, Gorica Mojović, Borislav Stefanović, Aleksandra Jerkov, Živorad Anđelković, Gordana Čomić, Maja Videnović, kao i zaposleni u centrali DS-a. Kad je reč o Bojanu Pajtiću, u DS-u nam je rečeno da je Đurđevdan njegova porodična slava, koju Pajtić naveliko sprema i obeležava.


Inače, Pajtić će krajem nedelje zvanično obelodaniti da ulazi u trku za lidera te stranke, i to na sastanku stranačkih odbora iz Srbije, o čemu je „Alo!“ već pisao. Pajtić i njegovi najbliži saradnici preksinoć su u prostorijama Opštinskog odbora DS Zvezdara održali interni sastanak.

- To nije bilo nikakvo obelodanjivanje njegove kandidature, zato što su sastanku prisustvovali njegovi najbliži saradnici koji znaju da će se kandidovati i koji će mu svesrdno pomagati tokom kampanje. To je bio tehnički sastanak na kom je razgovarano o kampanji i budućim potezima i koracima. On će krajem nedelje zvanično i javno obelodaniti kandidaturu, o čemu je vaš list i pisao - ističe izvor „Alo!“ blizak Pajtiću.

Tom sastanku prisustvovali su, između ostalih, Balša Božović, lider beogradskih demokrata, kao i Dušan Elezović, predsednik Izvršnog odbora DS-a. Uz Pajtića su i potpredsednici stranke, Dejan Nikolić i Goran Ćirić, zatim Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora DS-a u Vojvodini. Imaće i podršku Dragoljuba Mićunovića, a to znači i potpredsednice stranke Nataše Vučković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP