Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TVITER INTERVJU

Đilas za gej paradu!

Autor: Blic | 25.04.2014 - 17:45:00h | Komentara: 2

Predsednik DS Dragan Đilas objavio je danas tokom tviter intervjua da će demokrate podržati održavanje gej parade u Beogradu.

Mito i korupcija neće  proći: Đilas

Dragan Đilas | Foto: Đorđe Kojadinović

Đilas je naveo da je DS uvek podržavao održavanje Parade ponosa. Ovakav odgovor lidera DS je iznenađenje, s obzirom da se on, u vreme dok je bio gradonačelnik, protivio održavanju te manifestacije. To je objašnjavao bezbednosnim razlozima.

Đilas je na tviteru najavio i povratak Dušana Milisavljevića, bivšeg predsednika skupštinskog odbora za zdravlje i specijaliste ORL-a, u Skupštinu. Naime, Milisavljević je bio 22. na listi DS i nije uspeo da obezbedi u parlament.

Na pitanje šta misli o "ekspertskom" delu buduće vlade, Đilas je odgovorio da "mandatar i njegovi najavljeni ministri nemaju ni dan iskustva u privredi, a to je najveći problem ove zemlje".

U moru pitanja lideru demokrata našlo se i sportsko. Tviteraši su pitali Đilasa ko je dobio više para od Grada - Partizan ili Zvezda. On je naveo da je više novca dobio klub iz Humske u skladu sa pravilnikom koji uvažava rezultate.

Na pitanje šta će biti sa bivšim gradskim menadžerom Aleksandrom Bijelićem i njegovim saradnicima, koji su osumnjičeni za zloupotrebe prilikom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, Đilas je rekao da je siguran da su svoj posao obavljali pošteno i da će istina izaći na videlo.


Tviteraši su ga pitali i koga najviše osuđuje za trenutno stanje u zemlji - Vučića, Dačića ili sebe, a Đilas je odgovorio da su kriva "sva trojica, baš tim redom".

Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 25.04.2014 20:10h

    Pa ostali su još samo oni,koji mogu da ga podržavaju,a on je rođen zs njihovu podršku

  • marko Vreme: 26.04.2014 16:51h

    Bravo, chestitam na odluci. PODRSHKA PARADI!!! Nadam se da ce ove godine biti odrzana! Svi smo mi razlichiti ali pred zakonom treba da budemo svi isti, zakon treba sve da nas poshtuje i da nam omoguci svima da shetamo slobodno i zivimo normalno i van svoja 4 zida... Granice moje slobode treba da su odredjene granicama tudje slobode! All we need is love.. Ne mrzite VEC VOLITE SE!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP