Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

LABUS:

Dinkić hoće da nas spase od bankrotstva

Autor: Ekipa Alo! | 27.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ministar finansija Mlađan Dinkić pokušava da državu spase od bankrotstva, ali to neće moći da uradi bez pomoći drugih država, izjavio je juče Miroljub Labus, svojevremeno njegov mentor i partijski kolega.

„Trebaju nam hirurzi u ekonomiji”: Miroljub Labus

„Trebaju nam hirurzi u ekonomiji”: Miroljub Labus | Foto: Oliver Bunić

On je gostujući na TV B92 istakao da treba da prestanemo sa kritikama i da nađemo konsenzus oko toga šta treba da radimo u ekonomiji.


„Gledao sam izveštaj na sajtu Ministarstva finansija, BDP će u Srbiji da padne za 2,5 milijardi evra, dnevno na ime kamata za dugove plaćamo jednu školu, ekonomija nam je u jako lošem stanju. Nama trebaju hirurzi u ekonomiji, koji će donositi važne odluke.
A niko neće donositi danas takve odluke ako će sutra neko da ga hapsi”, rekao je Labus. Na pitanje da li polaže nadu u ministra finansija da može ekonomiju izvaditi iz krize, iako je Dinkić rekao da nas kriza neće pogoditi, Labus je naveo da nije samo on govorio tako.

„Ne ulažem nadu samo u njega nego i u to da će se promeniti stav javnosti o ekonomiji. Mi govorimo o ‚Sartidu‘, ali niko ne priča šta da se radi. Tender za železaru je opet produžen za dva meseca. Mi treba da se dogovorimo kako da se donesu teške odluke i da ekonomija radi bolje”, kaže Labus.
Poslednji komentari
  • Sonja Vreme: 27.12.2012 09:04h

    Zar je moguce da covek koji i te kako ima sta da odgovori za period svije vladavine oko osiguravajucih kuca moze da komentarise ovako sta to znaci da noko ne trdba da ima idgovornost za posao koji obavlja hapse se ljudi koji su se ogresili o zakon i doveli ovu jadnu zemlji dovde pa gospdine labuse imali ste deset gifina blanko podrzku ,pa je red da svakp stane iza svog rada

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP