Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAHATO

Direktor EPS-a pod rotacijom krenuo na more!

Autor: | 02.08.2013 - 07:45:00h | Komentara: 5

Aleksandra Obradovića, vršioca dužnosti generalnog direktora EPS-a, zaustavila je policija jer je vozio brzo, a skandalozno je to što je stavio rotaciju na kombi dok je išao na odmor, objavio je portal „Telegraf.rs“.

Policija ga kaznila zbog brze vožnje: Aleksandar Obradović

Policija ga kaznila zbog brze vožnje: Aleksandar Obradović

On je u kombiju bio sa društvom, a policija ga je zaustavila i napisala mu kaznu. Ovo je samo još jedan u nizu skandala koji prate prvog čoveka EPS-a, a na teret mu se stavljaju i loši poslovni potezi, stalna putovanja po svetu, slaba posvećenost poslu, ali i problematični tenderi i kadar. Javnost je takođe bila šokirana kada je mesto asistenta u njegovom kabinetu dobila Dragana Milošević, kojoj u biografiji piše da je bila igračica u „Grandu”, učesnica rijalitija „Farma” i bivša devojka pevača Nemanje Stevanovića. Zbog toga je najavljeno da će potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić uskoro razrešiti dužnosti Aleksandra Obradovića, koga je inače postavila Srpska napredna stranka.

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 02.08.2013 07:58h

    Dodajte ,,nizu skandala" i to što je lično on u Pirotu ,za savetnika Direktora EDB zaposlio nezaposlenog pedeset dvogodišnjaka ,sa jedva završenom gimnazijom u kojoj su mu dali nadimak Bosanac,zbog ,,brzog" kapiranja i ,,visoke" inteligencije a nakon toga je dobio još i nadimak Sveta Prevara (Sveta mu je ime ,ne ukazuje na svetost) i koji pre toga nikad nije ušao u zgradu EDB ni raćun da plati.Jedina preporuka mu je bila što je otac jedne od sponzoruša u članku navedenog gospodina i članice SNS. Ko ne veruje nek proveri.

  • Pavlica Vreme: 02.08.2013 10:40h

    I pre je bilo lopova, al` ovo svet digod nije video! Sve, sve u Begeču do koske su ojadili. Ni jednog domaćina, ni jednog gazde nema u8 selu. Svi, svi, su izanđali, u ritama i ronđama! Niko ne divani niskim. Deco nije dobro, niš ne valja! Močuge u ruke i napred! Ove bitange morate pomlatiti! Pavlica Begeč.

  • mima Vreme: 03.08.2013 06:27h

    Ne mogu da verujem da citam ovako nesto. Dokle cemo postavljati ovako BAHATE ljude na odgovorna mesta. Molim nadlezne da prestanu sa ovim i da najstrozije kaznjavaju vinovnike. Ne interesuje nas obicne gradjane Srbije ko je ciji kadar, treba se pod hitno resavati ovako losih ljudi koji su na funkciji. Mislim da cemo se napokon dozvati pameti pa reci svoje na narednim izborima. STOP BAHATOSTI!

  • ivan Vreme: 03.08.2013 11:24h

    ma jabi tu usiljenu lopurdu okupao sa vatrogasno crevo u celiju.

  • rokisa Vreme: 03.08.2013 13:39h

    Neverovatno zvuci Vucic sa svojom retorikom a jos nije xavrsen niti jedan predmet. Sve lopov do lopova. Kako rece ovaj iz Begeca *motke bi bile efikasnije*.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP