Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

O DRŽAVNOM TROŠKU

Direktor EPS-a se provodio sa ženom u Milanu

Autor: Alo.rs | 20.07.2015 - 00:25:00h | Komentara: 4

Aleksandar Obradović, direktor Elektroprivrede Srbije (EPS), vodio je suprugu na službeni put u Milano, gde su o trošku građana Srbije, proveli tri noći u hotelu sa četiri zvezdice.

Direktor EPS-a: Aleksandar Obradović

Direktor EPS-a: Aleksandar Obradović | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

Oni su tamo iznajmili i luksuznu limuzinu s vozačem, a ukupni trošak za ovo bahaćenje iznosio je minimum 1.626 evra.

Putovanje je trajalo od 19. do 22. decembra 2013. godine, a da stvar bude gora, niko ne zna da li se i s kim Obradović sastao tokom tri dana, kao ni to koja je bila svrha puta.

 - Ne postoji nikakav zapisnik o tome s kim se Obradović sastao tokom tog, navodno, službenog putovanja, šta je dogovoreno i s kim, kao ni rezultati tog putovanja - priča izvor "Kurira" iz EPS.

Inače, prema dokumentaciji u koju je ovaj list imao uvid, Obradović se u ovaj hotel prijavio sa češkim pasošem. Prvo noćenje platio je 550 evra, dok je za naredna dva dao po 368,5 evra. Direktor EPS je svoju lepšu polovinu častio i doručkom u apartmanu, a samo to zadovoljstvo EPS je stajalo 72 evra.

Samo dva dana nakon ovog putovanja, Obradović je odleteo za Švajcarsku, a odatle sa suprugom u Brazil.

 - Sva službena putovanja direktora Obradovića u skladu su sa godišnjim programom poslovanja EPS. Nijedan dinar niti evro nije utrošen u privatne svrhe - poručili su u EPS za "Kurir".

Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 20.07.2015 01:59h

    Ovo je samo jedna u nizu usteda koja ce doprineti da EPS nakon toliko najavljivane korporativizacije i sece direktora ali samo na papiru ili ti za naivne potrosace postane jedna visokoprofitabilna firma . Inace gorepomenuti lik je bio za one koji ne znaju direktor Ceske elektroprivrede za Srbiju koja je isto tako drzavna firma ali nije prodata za tepsiju ribe nego je pokupovala dosta drzavnih elektroprivreda u zemljama balkana za smesno male pare i naravno da je zainteresovana i za nas EPS. Logican zakljucak je da je ovaj lik postavljen od lobista koji zele da kupe EPS za sto manje pare i to u komadu ali bez delova koji cine balast i prave gubitke. A ove bahanalije po naskupljim svetskim hotelima su samo deo onoga sto ce da dobije ako privatizacija uspe tj. ako EPS bude prodat onima za koje radi a ceh ce da plate gradjani Srbije kroz uvecane racune za struju.

  • Worm Vreme: 20.07.2015 09:13h

    A odakle njemu Ceski pasos? Ako je sluzbeno putovanje zasto nije koristio nas pasos? Bas me zanima kakve poslovne poduhvate EPS ima sa Brazilom?

  • Kosarah Vreme: 20.07.2015 09:57h

    Smena odmah. Na Yapadu se smene dešavaju samo zbog jednog evra nenamenski potrošenog. A ovo oko češkog pasoša i kontraindikativnog bivšeg postavljenja - criminal, dno, ko nam void državu.... DOSTA JE BILO!!! Ukoliko ga Vučić ne smeni, potrebno je odmah smeniti celokjupnu vladu....

  • sokol Vreme: 20.07.2015 18:21h

    on je još i dobar vodi ženu, drugi vode ljubavnice što je mnogo gore. ako si ministre kad mož toma da voda svoju ženu gde mrdne, što ne bi i ti mogo, zar ne.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP