Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRIVEDEN ZBOG KRAĐE 600 LITARA MAZUTA

Direktor u Kolubari krao mazut!

Autor: Blic | 30.12.2013 - 08:49:00h | Komentara: 3

Sveta Mirković, direktor pomoćne mehanizacije u RB "Kolubara", priveden je zbog krađe 600 litara mazuta, piše Blic.

Kolubara

On je iz preduzeća uzeo mazut za grejanje porodične kuće. Sumnja se da je mazut krao više od deset godina i dodatnim istragama se utvrđuje koliko je ovog goriva nestalo. Direktora pomoćne mehanizacije policajci su pratili nekoliko meseci, a čekali su da ga uhapse prilikom istovara ukradenog goriva.
"Praćen je kamion sa mazutom iz 'Kolubare' sve do porodične kuće u kojoj živi Mirković. On je uhapšen prilikom istovara burića sa mazutom. Pronašli smo 600 litara ovog goriva, koje je osumnjičeni koristio za ogrev. Mislimo da je više od deset godina zloupotrebljavao funkciju i dovozio ukradeno gorivo koje je kasnije koristio, ali utvrđujemo i da li je iz preduzeća još nekom slao ovo gorivo, odnosno da li ga je prodavao i za koliko novca", kaže izvor Blica iz policije.
Mirković je nakon pritvora pušten da se brani sa slobode, a protiv njega je pokrenut krivični postupak. U policiji otkrivaju još jednu zloupotrebu funkcije Mirkovića, zbog koje nije pokrenuta krivična odgovornost, ali otkriva neizmernu bahatost rukovodioca.
"Imamo saznanja da je prošle godine, cisterne sa pijaćom vodom za radnike, koristio da puni bazen koji je izgradio u dvorištu", otkriva još izvor Blica.
Taj list navodi i da je nekoliko dana tražio Svetu Mirkovića na njegovom radnom mestu u "Kolubari", međutim, kako piše na internet stranicama tog lista, u tom preduzeću su dobijali identičan odgovor: "Nije tu i ne znamo kada će se vratiti".
Poslednji komentari
  • nepon Vreme: 30.12.2013 09:08h

    Covek je pomalo kraducko. Kod menu u mestu jedan radnik NIS_a je "muno" 12 tona sirove nafte sa busotine (i to vise puta) podnesena prijava i ... ruco baba !?

  • dida dedic Vreme: 30.12.2013 10:53h

    Pravite pitanje dal cete radnicima dati pisljivu pozajmicu,da spreme jedan BOZICNI RUCAKa covek se grejao na mazut, 10 god,i niko mu nista nije mogao.niti ce...Ako je pravde propevace Sveta,i opisati kako se lepo JEFTINO grejao,dok se mi u Crljenima gusimo od elektrane...BRAVO,SVETO NAFTAS...

  • buca Vreme: 05.02.2015 17:02h

    a neko za 10 litara nafte dobio otkaz. na osnovu cinjenica i radnika obezbedjenja koji su svedocili da je ukrao.a nije uhvacen na delu kao pojedini.i to samo sto je romske nacionalnsti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP