Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SNEŽANA MILJANIĆ SA SESTROM IRENOM VLASNICA STOTINA KVADRATA U PRESTONICI

Direktorka Sajma skuplja stanove po Beogradu!

Autor: S. Vojinović - M. Dakić | 13.03.2013 - 23:27:00h | Komentara: 193

Direktorka Beogradskog sajma Snežana Miljanić i njena sestra bliznakinja Irena Bjelotomić, koja se nalazi na čelu ljudskih resursa u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo, poseduju nekoliko stanova u Beogradu, od kojih se pojedini vode direktno na njih, a drugi na članove najuže porodice, otkriva “Alo!”.

Kolekcionarka:  Snežana Miljanić

Kolekcionarka: Snežana Miljanić | Foto: Vladislav Mitić

Svi stanovi nalaze se na najelitnijim lokacijama u srpskoj prestonici - od samog centra Beograda do Novog Beograda. Miljanićeva, prema zvaničnim podacima koje je dostavila Agenciji za borbu protiv korupcije, poseduje čak tri prostrana stana, i to četvorosoban od 107 kvadrata, trosoban od 92 i dvosoban od 60 kvadrata.

Album Olivera Madića iz 1985. “Dođe mi da vrisnem tvoje ime”

Album Olivera Madića iz 1985. “Dođe mi da vrisnem tvoje ime”

Na naslovnoj strani albuma?!

Poznavaoci beogradske rok scene iz devedesetih prepričavaju da su zbog lepote sestre Miljanić bile angažovane kao modeli. Tako se priča da je Snežana pozirala za naslovnu stranu ploče Olivera Mandića iz 1985. “Dođe mi da vrisnem tvoje ime”, i to u provokativnom izdanju.

“Alo!” je došao u posed kupoprodajnog ugovora za stan u Bulevaru Arsenija Čarnojevića čija je cena bila 165.000 evra za 92 kvadrata. Pored Miljanićeve, koja je za ovaj stan dala 62.000 iz kredita, kao drugi suvlasnik stana pojavljuje se izvesna Vidosava Miljanić (81), koja je dodala 78.000 evra!
Zanimljivo je da je Miljanićeva ovaj stan pazarila prošle godine, kada je preduzeće na čijem je čelu prvi put poslovalo u minusu od 16 miliona dinara, iako je u kasi prilikom postavljenja zatekla prihod od 265 miliona. Pored toga, Snežana Miljanić i njena druga sestra Svetlana vlasnice su stana u Palmira Toljatija. Irena Bjelotomić poseduje još stan u Birčaninovoj, dok se na izvesnog Dragana Bjelotomića, za koga pretpostavljamo da je njen suprug, vodi stan u Bulevaru Zorana Đinđića.

Bulevar Arsenija  Čarnojevića

Bulevar Arsenija Čarnojevića | Foto: Goran Srdanov

Pored ovih stanova, “Alo!” ima saznanja da sestre bliznakinje imaju još nekoliko stotina kvadrata na elitnim lokacijama koje su prebacile na svoju najbližu familiju.

Birčaninova

Birčaninova | Foto: Goran Srdanov

Iako smo još pre nekoliko dana poslali zvaničan zahtev direktorki Sajma da nam odgovori kako je došla do ovolikih kvadrata, to jest odakle joj novac za kupovinu stanova, zvaničan odgovor nismo dobili, a na njen broj telefona javila se ženska osoba i poručila da će preneti našu poruku. U međuvremenu smo pozvali i njenu sestru Irenu da proverimo poreklo njenih kvadrata.

Bulevar Zorana  Đinđića

Bulevar Zorana Đinđića | Foto: Goran Srdanov


- Ne mogu da vam odgovoram na takva pitanja u vreme radnog vremena - odgovorila je ona. Na molbu da nam da broj mobilnog telefona kako bismo je kasnije pozvali, ona to nije želela da uradi, već je prekinula vezu.

Palmira Toljatija

Palmira Toljatija | Foto: Goran Srdanov

Godinama na položajima!


Sestre bliznakinje su kao kadrovi SPO ranije radile u Skupštini grada. Snežana je bila gradski sekretar, a Irena član Komisije za dodelu stanova. Posle toga prva sestra odlazi u Vladu Srbije, i to za Generalnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova u vreme kada je ministar bio Vuk Drašković, zatim je bila zamenik genseka vlade. U decembru 2009. dolazi na čelo Beogradskog sajma. Zanimljivo je da Miljanićeva i danas opstaje na ovoj funkciji, iako je SPO od formiranja sadašnje vlasti opozicija.
Irena Bjelotomić je postavljena za prvog čoveka ljudskih resursa u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo kada je ova kompanija bila meka za uhlebljenje rođaka i prijatelja Vuka i Danice Drašković.

Poslednji komentari
  • Tetka Vreme: 14.03.2013 01:09h

    A Sanja Markovic, takodje Danicina sestricna? Takodje je HR director u DCV, pre toga u Jatu, naravno sa privatnim fakultetom sportskog menadzmenta...A predstavlaj se kao pravnica. Tih Boskovica ima vise u drzavnim institucijama nego clanova svih ostalih familija SPO...

  • nedjo Vreme: 14.03.2013 02:03h

    auuuu ...i sta sad,nikom nista?

  • asdrt Vreme: 14.03.2013 02:20h

    DRZAVO REAGUJ VUCICU REAGUJ, HAPSI TO!!!

  • aleksandar Vreme: 14.03.2013 07:48h

    Da li ce najzad gradjani da shvate koliko je zlo SPO i njihovi kadrovi .Oni nesmeju preci ne 0,5 nego 0,05%.Najvise me cudi flegman stav SNS.

  • maja Vreme: 14.03.2013 08:35h

    ...na celu ljudskih resursa a zavrsila fakultet za fizicku kulturu, a starija sestra zavrsila arheologiju a radi u narodnoj banci. Zemljo Srbijo.....bahatosti nema kraja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP