Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DOBIO ANONIMNO PISMO

Direktoru Slobodne carinske zone pretili smrću

Autor: Ekipa Alo! | 20.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Srđanu Egiću, direktoru Slobodne carinske zone u Novom Sadu, upućene su anonimne pretnje smrću, rekao je on za agenciju Beta.

Srđan Egić

Srđan Egić

Njemu je u poštansko sanduče ubačeno pismo sa porukom: “Srđane, sam se skloni ili ćemo te mi ukloniti.” Pismo je bilo sastavljeno od slova izrezanih iz novina. U novosadskoj policiji su naveli da će se kasnije oglasiti povodom tog slučaja.


Egić je za agenciju Beta rekao da to nije prvi put da njemu i njegovoj porodici prete, a da je povod za poslednju pretnju verovatno njegova ocena da je preuzmanje Luke Novi Sad od strane funkcionera SNS-a “oružani prepad”, te da je takvim načinom šokiran “i kao ekonomista i predstavnik privrede”.

“Ja sam pošten i vredan radnik koji je firmu od prosjačkog štapa doveo na respektabilan i nagrađivan nivo. Ja se ničega ne bojim, nisam kriminalac, ali sramota je da moje dve ćerke ne smeju da odu iz dnevne sobe do toaleta zbog svega”, rekao je Egić.

Pismo koje je upućeno Egiću

Pismo koje je upućeno Egiću


Egić je direktor Slobodne carinske zone u Novom Sadu, čiji je kompleks nedavno spojen sa Lukom Novi Sad, kojom od pre dva dana upravlja visoki funkcioner SNS-a Aleksandar Milovančev. Milovančev je u Luku pre dva dana ušao sa tridesetak telohranitelja, što je tadašnji upravnik Milenko Milivojević ocenio kao nasilje. U Luci je nakon toga počeo štrajk zaposlenih, ali je okončan dogovorom sa novim upravnikom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP