Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OVO JE SRBIJA?!

Dno dna: Ovako gole pevaljke mešaju pod šatrom (VIDEO)

Autor: N. G. | 07.10.2013 - 15:31:00h | Komentara: 16

Snimak bahanalija u nepoznatoj srpskoj "kafani" koja više liči na šatru prikazuje gologuze pevačice kako zabavljaju muškarce u po bela dana, a čovek koji je ovo snimio tvrdi da bi ovakav prizor trebalo da postane srpski brend!

Pevaljka igra dok dečak snima!

Blud i nemoral od ranog jutra! | Foto: Jutjub snimak

"Nije mi poznato da igde u svetu ima sličan način zabave. Javni nastup u jednom našem gradu. Vreme negde oko 9 sati pre podne. Temperatura vazduha skoro 30 stepeni celzijusovih. Mnogi zu žedni pa tako privučeni muzikom sedamo da se osvežimo. Nadam se da će ovaj snimak, koji je nežniji deo, inspirisati nekog da podigne umetnički nivo. Francizi su od Mulen Ruža napravili svetsku priču. Provesti veče tamo sada mora da se unapred rezerviše a čekanja su duga", napisao je korisnik koji smatra da je prizor sa videa suština nacionalnog identiteta u Srba.
"Mišljenja sam da treba da negujemo i razvijamo vlastiti identitet i takav prezentujemo svetu. Ovakvim pozivom možemo imati dovoljno stranih turista koji su željni pravog originalnog provoda. Potrudite se i sami da vam bude bolje", poručio je autor snimka.


Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 07.10.2013 16:25h

    Ми "волемо" Гранд параду, Митровићеву фарму, Верановог великог брата, Матичеву секту на ушћу, Звезде Гранда, Икс факторе, Дворове, Парове, Луде куће, ТВ прељубнике, Глас истине, Силиконску долину, сплпвпве, видовњаке, гатаре, астрологе, нумерологе и остале политичаре.

  • nedjo Vreme: 07.10.2013 16:25h

    viipovke,umetnice,bravo!

  • Stefan Vreme: 07.10.2013 16:28h

    Pazi sta se ovaj "sagovornik" istripovao... kao Moulin Rouge... to je kao to, a ono satorcina puna coskarosa i pijanaca. Lik sa peskirom oko vrata jer se oznojio. Isuse, kako su ljudi u zabludi.

  • bb Vreme: 07.10.2013 16:32h

    Zalosno.Ne razumem.Sramota...Mada ni ove sa TV-a nisu nista manje proste niti gole(cast izuzecima naravno),samo imaju vise para pa samim ti i retusiranje,glamur...tako da deluju skuplje. Najveca zvanicno srpska zvezda(cvetak zanovetak)nista bolja,samo mnogoooo skuplja.Videla sam insert sa koncerta,pa gospodji su dojke bile na izvolte, a igrala je ko da se ....Nema smisla ni da pisem.

  • hromi daba Vreme: 07.10.2013 16:37h

    Dali misli netko da je Mija Borisavljević bolja od ovih devojaka, pa ona na svakoj žurci pokazuje međunožje i uopšte je nije blam. Sve estradne poslenice kojima se mogu videti gaćice rade na istu foru ?! Nataši Bekvalac publika zna marku gaćica bolje i od nje same. Sad su ove ispod šatora dno dna, a one koje vrckaju na splavovima koji nose zvučna imena, dame ?! Razlika je samo u količini novca koji dobiju za svoje "pevanje"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP