Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

STRAVIČAN ZLOČIN NA AUTOBUSKOJ STANICI U RAŠKI

Do smrti gazio beskućnike!

Autor: AMELA BAJROVIĆ - ENIS SADIKU | 16.10.2014 - 07:36:00h | Komentara: 4

Petar Tomić (19) iz Raške uhapšen je zbog sumnje da je na autobuskoj stanici u tom gradu, pod dejstvom narkotika, čizmama izgazio do smrti beskućnike Denisa Penzela (45) iz Knića i Dragoslava Jeftića (70) iz Beograda!

Raška, stravično ubistvo

Lokve krvi na mestu ubistva

 

Skinhed Petar Tomić (19) iz Raške čizmama ubio Denisa Penzela (45) i Dragoslava Jeftića (70)

Krvavi pir se dogodio juče oko 3.35, kada je Tomić, kako se sumnja, prišao beskućnicima koji su se sklonili u prostorije autobuske stanice i počeo da ih šutira čizmama „martinkama“ koje su na vrhu imale metalno ojačanje. Od siline udaraca, jedan od njih je odmah podlegao povredama, a drugi je umro na putu ka novopazarskoj bolnici.

Na licu mesta bilo je kao u filmovima strave i užasa, na klupama pored perona i na asfaltu, gde se tragedija odigrala, bile su lokve krvi, a na jednoj od stolica čak i ostaci ljudskog mozga! Još uvek nije poznato da li ima očevidaca ovog stravičnog zločina. Prema nezvaničnim informacijama, dežurni dispečer je čuo lomljavu stakla, a onda je ispred bifea na peronu ugledao okrvavljenog mladića koji pokušava rukama i glavom da polomi izlog na bifeu i staklo na rashladnoj vitrini. Ubica je pokušavao da dođe do vode kojom bi oprao krv sa sebe, ali je dispečer pozvao policiju, koja je zločinca presrela i uhapsila kod doma zravlja.

Raška, stravično ubistvo

Na mestu tragedije bile su lokve krvi, a na jednoj od stolica čak i
ostaci ljudskog mozga!

 

Na čizmama nađena krv
Jeftića meštani opisuju kao mirnog čoveka koji je spavao na autobuskoj stanici. Penzel je bio iz Knića, promenio je ime, a ranije se zvao Slobodan Beljaković. Policija je pregledala snimke i više osoba pozvala na razgovor. U policiji saznajemo da su Tomićeve čizme bile oblivene krvlju.

Tomić je prilikom hapšenja pokušao da odglumi da ima oružje ispod jakne. Policija je na peronima zatekla dve izmasakrirane osobe, od kojih je jedna već bila mrtva, dok je druga davala znake života i izdahnula je u ambulantnom vozilu na putu za novopazarski zdravstveni centar. Ubica je juče u policiji ćutao, a do sada nije imao policijski dosije.

Meštani Raške za Petra kažu da je bio tih, osobenjak, i pripadnik grupe skinheds. Živeo je u naselju Vlasovo, a pre više godina se doselio iz Novog Pazara. Kažu da se stalno oblačio u crnu garderobu i da je uvek na sebi imao mantil. Nije bio društven i ni sa kim nije komunicirao, a priča se da je znao satima da sedi sam na klupi u parku ili na šetalištu. U poslednje vreme, počeo je da ide u Beograd na žurke skinhedsa. Kažu i da je dugogodišnji narkoman i da je pričao da mrzi Rome.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 16.10.2014 08:06h

    dali je moguće da je ovaj ludak ubio dva neduzna čoveka dajte smrtnu kaznu kuda ovo vodi

  • bella Vreme: 16.10.2014 18:52h

    jadni ljudi.misli dasa da netko iz dosade spava na otvorenom.sta se desava sa mladim ljudima.mozak ko u kokosi.sami upravljamo nasim zivotima.najgore ocekivati da ce netko doci na kucna vrata traziti nas.samo upurnost se isplati pricam iz vlastitog iskustva,trebalo mi je 20 god.upornosti ali isplatilo se na kraju!!

  • bane Vreme: 16.10.2014 20:13h

    drao bih ga na zivo da oseti nastrasniju bol .na smrt osuditi...

  • maya Vreme: 16.10.2014 22:21h

    samo me zanima ko lupa negativnu ocenu na prethodni post sto je napisano za smrtnu kaznu?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP