Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRPSKI SVEKAR BROJ 1!

„Dobro došla, snajka“ - na bilbordu!

Autor: B. Nenković | 01.06.2013 - 17:32:00h | Komentara: 4

Miloš Stojanović na raskrsnici u Kragujevcu poručio koliko se raduje snahi iz Moskve

Gest Miloša Stojanovića privukao veliku pažnju

Gest Miloša Stojanovića privukao veliku pažnju | Foto: Biljana Nenković

Profesionalni ronilac u penziji Miloš Stojanović iz Kragujevca na najneobičniji način do sada je poželeo dobrodošlicu svojoj snahi iz Moskve Olgi Moskalenko. Porukom na zakupljenom bilbordu ispisanu i na srpskom i na ruskom jeziku, na jednoj on najprometnijih raskrsnica u Kragujevcu, poručio joj je koliko se raduje što će se baš ona danas u centru Šumadije venčati sa njegovim sinom Vukom.

Osim što se raduje braku svog sina i mlade Ruskinje, Miloš priznaje da ovaj gest ima i svoju pozadinu. On potajno želi da novopočena srpska snajka odluči da se iz Moskve dosele u Kragujevac, budući da Vuk tamo živi od 14. godine.

Mladoženja Vuk Stojanović sa mamom

Mladoženja Vuk Stojanović sa mamom | Foto: Biljana Nenković

- Potajno se nadam da će ovaj moj gest bar malo uticati da ona odluči i presele se u Kragujevac, jer oboje žive i rade u Moskvi. Ali, i ako od toga ne bude ništa, zaista sam želeo da ona oseti toplinu svih nas i da joj pokažem koliko se radujemo njenom dolasku u porodicu - kaže Miloš, koga je pratila srećna okolnost da se bilbord nalazi u dvorištu njihove kuće.

Iz Rusije stiglo 80 svatova
Na beogradskom aerodromu Stojanovići su juče sačekali 80 svatova sa mladine strane iz Rusije. Odveli su ih najpre na Oplenac. A posle svadbe čeka ih sedmodnevno putovanje po Srbiji i Crnoj Gori. Posetiće i Mećavnik, voziće se Šarganskom osmicom, a onda idu u Sutomore.
 

Miloš, koji je iskusno poruku uputio snahi, a ne sinu, već je osvojio Olgine simpatije postavljanjem bilborda. Kada su Olga i Vuk, inače oboje ekonomisti, dolazili iz Moksve, navodio ih je da dođu Bulevarom kraljice Marije, odakle se bilbord najbolje vidi.
- Snajka me izgrlila, izljubila, počela je da plače od sreće. Prosto nije mogla da veruje da smo je na taj način dočekali. Odmah je zvala svoje u Rusiji da im kaže šta sam smislio. Danas je svadba u Kragujevcu, a kada se vrate u Moskvu, obaviće i crkveno venčanje u Ruskoj pravoslavnoj ckrvi - kaže Miloš.
Poznati kragujevački ronilac priznaje da se o ovom ideji konsultovao sa svojom suprugom Mirjanom, bankarom, koja takođe radi u Moskvi, i da je ona „aminovala” da se snaha dočeka porukom na bilbordu.
- On je uvek imao neobične gestove pažnje. A u ubeđivanju je dobar, jer je i mene uspeo pre venčanja da nagovori da se iz Beograda preselim u Kragujevac. Videćemo šta će Olga odlučiti - kaže Miloševa supruga Mirjana.
Miloš ima još aduta za ubeđivanje snajke da dođe u Šumadiju. Kaže da je klima ovde prijatnija, grad manji, a ljudi ljubazni. Proletos joj je poslao ljubičice poštom dok su u Rusiji stezali mraz i sneg. Na kraju dodaje da „Srbi nisu tako brojni da bi pomagali Rusima u natalitetu” te bi bilo pravo da Olga i Vuk nastave život u Kragujevcu.
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 02.06.2013 05:51h

    lep gest

  • Marija Vreme: 02.06.2013 11:08h

    A moj svekar mom mužu i meni isekao struju i vodu u potkrovlju, i isterao nas iz kuće u sred zime, na sneg, dok sam bila u 4. mesecu visokorizične trudnoće, 3 dana pošto sam izašla iz bolnice. A ovaj predivni čovek šalje poštom ljubičice u Rusiju! Eee, ima ih raznih.

  • duda Vreme: 02.06.2013 12:11h

    Sve je to lepo, ali sta ce biti to malecko kad se rodi? Srbin ili Rus! Ne bih nikada volela da mi se siovi ozene zenom "sa strane" jer imam slucaj svog supruga koji kaze da je on "iskljucivo" Srbin iako mu je majka Hrvatica...

  • mima Vreme: 02.06.2013 15:25h

    Sumnjam da bi se iz Moskve preselili u Kragujevac. Samo , mozda na godisnji odmor. Nisu valjda ludi, sta bi ovde radili? Neka se i on spakuje pa u Moskvu da zivi sa svojom porodicom. Kakav Kragujevac!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP