Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

GODIŠNJICA

Doca priveo
srpsku elitu!

Autor: D. Tripić i S. Arsić | 30.12.2012 - 19:11:00h | Komentara: 10

„U zdravom telu, zdrav duh“, stara je krilatica koje se drže i srpski političari, estrada i glumište, te su se tako predstavncici svih ovih profesija u petak veče obreli na večeri koju je organizovao istaknuti profesor doktor poznatih faca, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ Boško Đukanović i tako poradili na svom duhu.

ad

Domaćin, Boško Đukanović

Tako smo uspeli da saznamo o čijem zdravlju brine poznati kardiohirurg, koga je među prvima u restoranu „Jezero“ ispoštovala folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, kao i ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić s pratiljom pevačicom Anom Bekutom.

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović | Foto: Goran Srdanov/Copyright ALO!

 Proslavu poznatog doktora povodom godišnjice bolnice ispoštovao je i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji je došao u pratnji supruge Ive, koja se nedavno porodila, a respekt zdravstvu iskazali su i bardovi srpskog glumišta Dragan Nikolić i Bora Todorović.

Dragan Đilas i njegova supruga Iva

Dragan Đilas i njegova supruga Iva | Foto: Goran Srdanov/Copyright ALO!

 Očekivao se i dolazak predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, ali on, ipak, nije posetio ovaj događaj iako je poznato da je upravo u bolnici u kojoj radi doktor Boško Đukanović operisana njegova tašta, kao i da su prvi čovek države i istaknuti kardiovaskularni hirurg kućni prijatelji. 

Bora Todorović i Dragan Nikolić

Bora Todorović i Dragan Nikolić | Foto: Goran Srdanov/Copyright ALO!

 Nažalost, nismo uspeli da uslikamo uglednog doktora u petak veče budući da je mnogo ranije došao u restoran kako bi dočekao goste, no zabeležili smo dolazak njegovih ostalih zvanica, a vrlo moguće i korisnika njegove bolnice, među kojima i kantautora Željka Joksimovića sa suprugom Jovanom, pevača Harisa Džinovića s lepšom polovinom Melinom, kao i ministra za građevinu i urbanizam u Vladi Srbije Velimira Ilića, kome je društvo pravila ćerka Natalija. 

Jovana i Željko Joksimović

Jovana i Željko Joksimović | Foto: Goran Srdanov/Copyright ALO!

 Prijateljstvo s Đukanovićem svojim dolaskom iskazali su i Merima Njegomir, Dado Topić, Dragan Kojić Keba, Ljupka Stević i mnogi drugi, a večeru, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, među prvima je napustila upravo folk diva Svetlana Ražnatović.  
Poslednji komentari
  • stevan Vreme: 30.12.2012 20:01h

    sa čijim parama?

  • Cvjetko Veselinovic Vreme: 30.12.2012 21:49h

    Cestitam godisnjicu i zelim uspjeh i u buduce,svaka cast ustanovi i ljudima koji cine dignitet ovakve vrsne ustanove! Vise puta sam bio pacijent u ovoj ustanovi i uradili du mi ozbiljan zhvat i do sada uspjesno,sve najbolje o ljudima,posebno zelim pozdraviti i zahvaliti kardiohirurgu dr D.Nežić,kako rekose anonimne sestre,a ja se uverio da Nežić ne vuče svoje pacijente za rukav,istina i samo istna.

  • Nikola Vreme: 30.12.2012 22:25h

    Ludilo!! Biznismeni, starlete, politicari i glumci okupljeni na elitnoj zurci od strane hipokratovog sledbenika koji bi trebao biti posvecen iskljucivo humanistickim idealima. To moze samo u Srbiji.

  • sestra Vreme: 31.12.2012 01:30h

    treba ih sve za eutanaziju polako pripremati,naravno uz njihovu saglasnost,dobro je da im se posledice objasne za zivota.

  • Nesa Vreme: 31.12.2012 08:47h

    Moyda ? kerove i lopove grize savest koliko su pokrali i naneli zlo pa da narod vidi ispoved ? grehova koliko su humani :((

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP