Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HUMANITARNA AKCIJA

Dodela besplatnih programa vantelesne oplodnje

Autor: Tanjug | 13.10.2014 - 09:34:00h | Komentara: 0

Specijalna bolnica "Beograd" pozvala je danas zainteresovane parove da se prijave za učešće u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje, u kojoj će omogućiti "duplu sreću", odnosno poklon za dva para. Rok za podnošenje prijava je 18. oktobar, kada će u 13 sati u prostorijama bolnice biti i javno izvlačenje imena parova.

Požar, srećom, izbio u subotu ujutru,  kad nije bilo  intervencija u sali

Foto: Zoran Ilić

Rok za podnošenje prijava je 18. oktobar, kada će u 13 sati u prostorijama bolnice biti i javno izvlačenje imena parova.

Ističući da je Dečija nedelja i ove godine povod za prijavljivanje parova za osmu humanitarnu akciju za dodelu besplatnih programa oplodnje, Specijalna bolnica "Beograd" je podsetila da je u ovim akcijama do sada izvlačen jedan srećni par.

"U cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta bolnica je pokrenula inicijativu učlanjenja donatora u Bejbi klub, kome i sama doprinosi tako što na svake dve trećine obezbedjenih sredstava za besplatnu vantelesnu oplodnju, ona izdvaja treću trećinu", navedeno je u saopštenju.

Prvi član kluba ovih dana postao je "Miter internešenel", zahvaljujući čemu će u ovoj akciji umesto jednog, biti izvučena dva para koja će dobiti besplatni program vantelesne oplodnje.

Imena parova u ovoj akciji izvući će jednogodišnja Darija, ćerka glumice Ljiljane Jakšić, koja je u 52 godini života dobila dete zahvaljujući vantelesnoj oplodnji u bolnici "Beograd.

Zainteresovani parovi za učešće u akciji mogu se prijaviti dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata.

Parovi koji se prijave moraju lično da prisustvuju izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku, navedeno je u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP