Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SVADBA, SVADBA

Dodik oženio sina!

Autor: M. Filipović | 19.07.2015 - 08:07:00h | Komentara: 11

Igor Dodik, sin predsednika RS Milorada Dodika, i njegova izabranica Ivana, nakon celonedeljnog svadbenog maratona juče su izgovorili sudbonosno “da”.

Milorad Dodik

Predsednik RS na venčanje pozvao politički vrh i komšije
zemljoradnike | Foto: D. Božić

Da sve prođe kako treba, s obzirom na to da je za venčanje vladalo veliko interesovanje javnosti, potrudile su se jake snage obezbeđenja koje su, kao i cele nedelje, danonoćno bdile nad porodičnim imanjem Dodikovih u Bakincima kraj Laktaša, koje je juče nadletao i policijski helikopter.
Svadbeno veselje je počelo oko 17.30, a koliko se predsednik RS otvorio, govori i to što će se slaviti i danas, kada se očekuje dolazak još oko 300 gostiju.

Igor Dodik i Ivana

Studentska ljubav: Igor Dodik i Ivana

Inače, i juče, kao i prethodnih dana, Bakinci, gde se venčanje održava, su bili pod budnim okom jakih snaga obezbeđenja zbog visokih političkih zvanica iz Republike Srpske i Srbije. Medijima je bio zabranjen svaki pristup i tek poneko je uspeo da se koliko-toliko približi i sazna detalj više o venčanju veka, kako su ga mnogi mediji prozvali. Kako „Alo!“ saznaje, među zvanicama bili su, nezvanično, Dejan Bodiroga, roditelji Novaka Đokovića, Emir Kusturica, Slavica Ekleston i druge poznate ličnosti, kao i partijarh Irinej, koji se zadržao oko sat vremena. A da predsednik Republike Srpske nije skorojević, kako se to zbog svega ovog čini, već vrlo realan čovek, pokazuje to da je na venčanje svog sina pozvao i mnogo ljudi iz komšiluka koji se bave poljoprivredom.
“Poranili smo jutros da završimo radove, pa da požurimo na svadbu”, prokomentarisao je kratko jedan od Dodikovih komšija koji nije želeo da govori o detaljima ovog veselja.

Svatovi

Svatovi sa zastavama/ Foto: D. Božić

Podsetimo, naslednik prvog čoveka RS na ludi kamen je stao sa svojom dugogodišnjom devojkom Ivanom iz Beograda. Igor i Ivana upoznali su se na Univerzitetu Bokoni u Milanu i već duže vreme žive zajedno, a svadbeno veselje je spremano mesecima.
Poslednji komentari
  • Vica Vreme: 19.07.2015 10:04h

    Boze koje sve gluposti ce biti objavljene kao udane vesti. Ma dajte koga uopste inetresuje tamo neki levi anonimusi pljuc. Ako niste imali sta drugo da objavite niste morali ni ovu glupost.

  • Spanjolac Vreme: 19.07.2015 11:44h

    Ziveli mladenci!!! Ziveo predsednik!!!Jos puno Dodika da bude...Zivela Srpska!!!

  • Danica Vreme: 19.07.2015 12:01h

    Odakle im tolike pare, a nama još nije isplaćena penzija!?

  • seoskirokan Vreme: 19.07.2015 12:51h

    Lako je njemu praviti svadbu za 500 ljudi,dok narod nema ni za kiflu neka ga jos malo nek uziva,dok ga ne uhapse za milionske pronevere!!!

  • mmi Vreme: 19.07.2015 12:54h

    Lep na tatu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP