Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTKRIVAMO SVE DETALJE SVADBE GODINE: LIDER RS ŽENI NASLEDNIKA

Dodik pod šatrom pravi feštu za sina

Autor: Ekipa Alo! | 16.07.2015 - 21:21:00h | Komentara: 5

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u subotu, 18. jula ženi sina Igora i sprema grandiozno svadbeno veselje na porodičnom imanju u okolini Banjaluke, u mestu Bakinci!

Svadba, svadba

Svadba, svadba | Foto: Dejan Božić

Kako saznajemo, Dodik će na svadbu potrošiti oko 200.000 evra, a pozvano je čak 690 zvanica. Svadbenom veselju Dodikovog jedinog sina prisustvovaće brojne VIP ličnosti sa političke i estradne scene iz BiH i regiona, među njima i proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica, a očekuje se dolazak i političara iz Srbije s kojima Dodik gaji tradicionalno prijateljske odnose. Na meniju će se naći domaća tradicionalna jela i specijaliteti mediteranske kuhinje, koje će spremati najbolji banjalučki kuvari.

Lider RS mladencima je ispunio sve želje

Lider RS mladencima je ispunio sve želje

 

„Moj sin je godinu dana bez posla“


Predsednik RS pre dva dana se sažalio nad sudbinom sina.
- U subotu ženim sina, koji godinu dana nema posao! Moj sin je sjajan čovek. Moja kćer je rodila troje dece - poručio je Dodik opoziciji u parlamentu.

Kako se skoro spekulisalo, Milorad Dodik će četvrti put postati deda, jer je buduća supruga njegovog sina Igora u drugom stanju. Dodiku će ovo biti četvrto unuče, jer njegova ćerka ima već tri mališana.

Naslednik prvog čoveka RS na ludi kamen će stati sa svojom dugogodišnjom devojkom, izabranicom Ivanom iz Beograda. Svadbeno veselje se sprema mesecima, a svi detalji ovog velikog događaja drže se u najstrožoj tajnosti.

- Biće to fešta za pamćenje. Dodik nije žalio novca za sinovljevu svadbu, a pratiće je i posebne mere bezbednosti. Prema želji mladenaca, svečanom salom će dominirati bela boja, bele kale i ruže - navodi naš sagovornik.

Ljubav s fakulteta


Igor i Ivana upoznali su se na Univerzitetu Bokoni u Milanu i već duže vreme žive zajedno. Igor je kao generalni menadžer košarkaškog kluba Igokea sa svojom izabranicom često viđan na tribinama ovog kluba.

Dodik i Ceca

Dodik i Ceca | Foto: Siniša Pašalić

Ceca i Marinko pevaju za goste!


Dodik je na svadbu pozvao najveća imena srpske estrade, a kako saznajemo, pevaće Ceca i Marinko Rokvić, dok će među prisutnima će biti i Miroslav Ilić.
- Pozvan sam kao gost i na svadbu odlazim kao prijatelj gospodina Dodika. Hvala bogu da ću zapevati ako mladenci to budu želeli - rekao nam je slavuj iz Mrčajevaca.
Niko od pevača nije želeo da otkriva detalje svog angažmana, a kako se spekuliše, oni su morali da garantuju da neće iznositi detalje sa slavlja.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 17.07.2015 05:47h

    Dok mu narod zivi u bedi, zemlja mu se raspada, a on pravi svadbu sa 200 zvanica, pod satorom, sa Cecom, koja, sigurna sam ne peva za DZ. Pre dva dana citam, kako ne moze da zaposli sina, koji je studirao u Italiji, a sada citam da mu sin radi u IKEI. TUGA!

  • shaka Vreme: 17.07.2015 06:13h

    tako je.....dok narod gladuje dodik ce se razbacivat...kakvo trosenje para ...jos ce i zaradit na toj svadbi....

  • vitez Vreme: 17.07.2015 15:27h

    Samo 200 zvanica. Oskudacija.

  • Saki Vreme: 17.07.2015 17:31h

    U jadan nema posla, ma daj price za malu djecu, kao tata ne moze da ga zaposli, kakve gluposti, a i kad bolje pogledam sto da radi kad je pun kao brod od tate.

  • Ispravka Vreme: 17.07.2015 22:36h

    Greska, utrosice 200.000 eura a zvanica ima 690 :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP