Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TEŠKE REČI

Dodik surovo ispsovao
direktora Televizije BN! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 31.01.2013 - 22:00:00h | Komentara: 11

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nije čovek koji drži do manira, što je nekoliko puta i pokazao u javnosti, naročito u ophođenju s novinarima. Psovke pred kamerama mu nisu nimalo strane, kao ni vređanje novinara i ometanje da obavljaju svoj posao. Onaj ko se drzne da kritikuje njega i njegovu stranku SNSD, a takvih je u bh. entitetu RS malo, izložen je najgorim mogućim uvredama, prenosi portal klix.ba.

Može li  Gračanicu preseliti u Laktaše: Milorad Dodik

Psovao direktora BN televizije: Milorad Dodik | Foto: Dejan Božić

U telefonskom razgovoru sa direktorom televizije BN Vladom Trišićem, Dodik je pre nekoliko meseci, što je javnosti u BIH poznato, na najgrublji način pokazao da za njega ne postoje granice.

Dodik poslao inspektore na TV BN

Juče je, kako navode u BN televiziji, Dodik u njihovu medijsku kuću poslao i inspektore.
- Poreska uprava Republike Srpske koju direktno preko svog pulena, direktorice Zore Vidović, kontroliše lično Milorad Dodik, po ekspresnom nalogu upućena je u BN Televiziju. Datum naloga datira od 30.01.2013, a poreska kontrola već danas, oko 11 sati, ušla je u prostorije BN Televizije - kažu u ovoj televiziji.

Dodik je na najvulgarniji način izvređao Tršića zbog vesti koju je njegova televizija emitovala.

Prema rečima Trišića, povod za napade na njih je prenošenje vesti koje se ne dopadaju Miloradu Dodiku.
- BN televizija je samo prenela vest koju su objavili i drugi mediji o imovini Milorada Dodika. Pozvali smo ga za izjavu i sve to emitovali u Dnevniku. Sutradan je usledio poziv sa salvom uvreda i pretnji - ispričao je Trišić za Kurir.
Tok razgovora čiji audio snimak možete poslušati teče ovako:
Dodik: Ma j*** ti mater!
Trišić: Pa dobro, takav način komunikacije nema smisla, zaista.
Dodik: Šta nema smisla?! Snim'me, p*** ti materina, pa me pusti u Dnevnik. J*** ti majku, je l' ti jasno! Do sad' sam te poštovao, mislio sam da treba bit' korektan. J*** ti mater, imam dve godine, j*** ti majku! Zdravo!
Ovo je, prema tvrdnjama Trišića samo jedan u nizu uvredljivih razgovora koje je prvi čovek RS-a uputio novinarima i urednicima ove televizije.

Dodik: Svakom po zasluzi!

Milorad Dodik kaže za Kurir da je odnos koji ima prema ljudima po onoj narodnoj: "svakom po zasluzi", pa tako i sa novinarima te televizije.

- Nismo u ljubavi, ako na to mislite. To jeste mala šala, ali nisam nikada nikoga vređao. To što neko zloupotrebljava svoju profesiju govori samo o njima. A laži su da sam bilo kome slao poresku. Kako ja to mogu?! Ja sam predsednik, a ne direktor poreske uprave. Zakoni se u RS poštuju, pa ako su radili po zakonu ne znam zašto bi bilo ko strahovao - rekao je Dodik.

Poslednji komentari
  • Savo Vreme: 31.01.2013 22:35h

    BN Tv je partijska televizija SDS -a uz zdusnu pomoc Mice Micica ,gradonacelnika Bijeljine.Mico Micic je u vlasti sa SDS-om u BN vec 20 godina.BN je bila pod sankcijama USA godinama.Sankcije su skinute a SDS i BNTV treba po svaku cijenu ,za uzvrat, da skinu Dodika i RS-ku uvedu u BiH.To je uocljivo poslije dolaska USA ambasadora u BN Tv.Americki pulen u RS je Dragan Cavic koji je "preda" vojsku i jos mnoge nadleznosti koje je imala RS-ska.Vlado Trisic ,poznati "ratni izvjestac" dosao je u Australiju za pomoc Srbima i od tih para osnovao BN Tv...I on je tajkun kao i Miskovic.

  • Srbin iz Rs Vreme: 31.01.2013 22:49h

    nazalost ovo je ziva istina..znao sam ovo jos od ranije..pre nego sto se objavili,Dodika sam cenio i postovao,ali posle nekih stvari jednostavno se covek zapita ko vodi ovu drzavu Rs i gde je vodi.

  • Niko Vreme: 31.01.2013 23:23h

    Sramota, i on neki presednik cega? Kako ga nije stid.

  • albanac Vreme: 31.01.2013 23:26h

    nccccc ma kakavje presednik kakav covek da prestavi rs on ne vredi ni za ovcar covek bes kulture doso mu je kraj za zamenu pa to je broblem

  • Mira Karanovic Kovacev Vreme: 01.02.2013 08:19h

    Ne cudi me sto je Tadic izgubio izbore kada ga je Dodik podrzavao. Ovaj covek mi se nikada nije dopadao, ne znam zasto? Mislom da je ovaj razgovor sramota za RS-u. Boze, kuda ide RepublikaSrpska sa ovakvim predsednikom?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP