Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UJEDINJENJE SVETOVA

Događaj koji briše granicu između života na mreži i van nje

Autor: N.Jovanović | 19.07.2014 - 19:01:00h | Komentara: 0

"Digital Night" će u klubu Reset u Sremskoj Kamenici, 25. jula okupiti preko 250 istaknutih i uticajnih pojedinaca iz oblasti digitalnih i društvenih medija, marketinga i komunikacija, kao i mnogobrojne novinare, glumce, sportiste i VIP ličnosti.

 Uz različite digitalne aktivacije, kao što je kinekt igrica koja će se igrati na celoj višespratnoj fasadi objekta, zabavi će doprineti i nastup Lene Kovačević.

Lena Kovačević

Lena Kovačević | Foto: facebook / Lena Kovacevic

 
Organizator ovog do sada najvećeg dogoađaja ovog tipa je vodeća agencija za nastup brendova na društvenim mrežama Homepage sa svojim partnerima. Svoje prisustvo potvrdile su brojne poznate ličnosti, uticajni tviteraši i blogeri kao što su Ivana Španović, Tatjana Vojtehovski, Boban Q Stojanović i mnogi drugi.

homepage

Organizatori ovog događaja se pre svega uzdaju u dobro raspoloženje zvanica

 
-"Digital Night" je koncipiran tako da odabrane digitalne aktivacije predstave mogućnosti povezivanja onlajn sa oflajn marketinškim aktivnostima. - kaže direktor i organizator ovog događaja Miloje Sekulić i zaključuje da je osnovna želja organizatora, koja je ujedno i ideja vodilja događaja, da se pokaže da je tradicionalna podela na “realni” i “virtuelni” svet u današnje vreme potpuno izgubila na značaju i da živimo u vremenu integrisanih, ali zaista integrisanih komunikacija.

-Zanimljivo je da je priliku da učestvuje na ovom događaju imao svako ko je aktivan na društvenoj mreži tviter mogao da se izbori za svoje mesto na ovom događaju putem prijave na sajtu samog događaja na adresi www.digitalnight.rs. gde smo delili 30 specijalnih pozivnica, a koliko je interesovanje pokazuje informacija da smo i te kapacitete popunili za dva dana, Svih 30 VIP pozivnica je planulo. - rekao nam je za kraj razgovora Miloje Sekulić.

Iako ovaj događaj ima prizvuk poslovnog okupljanja, organizatori ipak napominju da su dobro raspoloženje i pozitivna energija ključne fraze koje će opisati događaj u danima posle njegovog održavanja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP