Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČISTKA KOD SPLAVOVA U BEOGRADU

Dok se narod provodio, pauk im nosio kola

Autor: Tanjug | 26.07.2015 - 12:55:00h | Komentara: 1

JKP "Parking servis" uklonio je 59 nepropisno parkiranih automobila na šetalištu uz reku i zelenim površinama ispred splavova na Ušću, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Komunalci će pomoću 50 tableta  fotografisati prekršaje, pauk  nosi u ekstremnim slučajevima

Pauk | Foto: Kostadin Kamenov

Kako je navedeno, u velikoj akciji tokom noći, među luksuznim automobilima, koje je podigao "pauk" našli su se i BMW X5, Mercedes C klase, Land Rover, Mercedes GLK, Audi A8, a "Parking servis" je akciju izveo u koordinaciji sa Interventnom jedinicom beogradske policije, Saobraćajnom policijom, Komunalnom policijom i Komunalnom inspekcijom.
Direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković rekao je da su zajedničke akcije kontrole dokaz da se sve službe u gradu zalažu da se očuva komunalni red i izrazio zadovoljstvo što je u svakoj sledećoj akciji sve manje uklonjenih vozila.
On je apelovao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će "Zeleni pauk" nastaviti sa vanrednim kontrolama u svim delovima grada.
Direktor Beokom servisa Darko Glavaš objasnio je da se takvim koordiniranim akcijama odgovara i na veliki broj zahteva koje građani upućuju Beokom servisu povodom nepropisnog parkiranja, ali i da se "namerno kršenje pravila parkiranja i uništavanje zelenih površina niko od nadležnih neće tolerisati".
Patrole Komunalne inspekcije napisale su tokom noći između subote i nedelje 55 prekršajnih naloga, a Saobraćajna policija četiri naloga za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.
Poslednji komentari
  • Aca Vreme: 26.07.2015 20:13h

    Za samo 5 vozila trebala vam je interventna jedinica, saobracajna policija, komunalna policija i komunalna inspekcija. Po toj matematici da bi uklonili sva vozila u strahinjica bana treba cena vojska.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP