Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PAŽNJA, PAŽNJA!

Dolazi Hilari!

Autor: Tanjug | 20.10.2012 - 20:25:00h | Komentara: 4

Američka državna sekretarka Hilari Klinton posetiće Beograd 30. i 31. oktobra u okviru turneje po regionu, saznaje Tanjug u Stejt departmentu.

Tanjugov sagovornik je rekao da je za sada poznato da će osim Beograda Klintonova posetiti i Prištinu, dok se ostali detalji posete još pripremaju.
Klintonovoj će boravak na zapadnom Balkanu biti oproštajna poseta regionu, pošto je najavila da posle novembarskih predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama više neće biti na funkciji državne sekretarke.

Hilari Klinton

Hilari Klinton | Foto: Karel Navarro

Premijer Srbije Ivica Dačić je ranije danas najavio "skoru posetu" američkih zvaničnika Beogradu, ne precizirajući o kome je reč. Dačić je potvrdio da će sledeće sedmice Beograd posetiti i šef Forin ofisa Vilijam Hejg, ocenjujući da je njegov dolazak "veoma pozitivan za Srbiju".
-Sve je to rezultat i posledica poteza koje Vlada povlači na planu evropsklih integracija. Oni koji govore da su odnosi sa EU u krizi, zaboravljaju da odnosi Srbije i Unije nikad nisu bili bolji. istakao je Dačić.
Poslednji komentari
  • Tole Vreme: 20.10.2012 21:07h

    Auuu, biće packi ! Svakoj vladi dođe ajron ledi da održi lekciju ! Da ,i znamo Toma neće hteti da se ni protokolarno izljubi sa Hilari....već viđeno kod Borisa !

  • markoni Vreme: 21.10.2012 03:39h

    Stižu nam novi domaći zadaci a ni stari nisu pozavršavani..Sad će Dačić, Toma i Tadič da se obraduju,dolazi im gazdarica.

  • pustahija Vreme: 21.10.2012 08:32h

    kako li je tesko biti zena ratnog zlocinca,to samo ona zna...

  • Petar Vreme: 21.10.2012 08:34h

    Gospodjo Hilari, ako vise necete biti na vaznim funkcijama u SAD, za kraj uradite nesto casno. Kazite svetu samo istinu o Srbiji. Pomognite Srbiji. Uci cete u istoriju kao jedna hrabra, postena, dostojanstvena Amerikanka. A kasnije, verujte, mesto vam je obezbedjeno u Raju... a ne u paklu sa onim asim nevernikom...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP