Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HUMANO

Donacija agencije Azut Media za mališane iz Zvečanske

Autor: | 01.04.2014 - 12:12:00h | Komentara: 3

Agencija za marketinške komunikacije Azut Media, pripremila je donaciju u vidu finansijske i materijalne pomoći za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, koja će ovoj instituciji biti uručena početkom marta.

Zvečanska

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj

Donacija uključuje finansijsku pomoć u vrednosti više od 1.000 evra i dostavu odeće i igračaka za mališane iz Zvečanske. U dogovoru sa ovom institucijom, zaposleni agencije Azut Media prikupili su i spremili poklone, koji između ostalog uključuju i edukativne materijale i knjige za malu decu, kao i sredstva za ličnu higijenu i za održavanje prostora.

Centar u Zvečanskoj predstavlja ustanovu sa dugom tradicijom privremenog zbrinjavanja dece, svih uzrasta, usled nemogućnosti boravka u prirodnoj porodici. U ime Centra, zahvalnost za donaciju izrazila je Mila Vuković, direktorka: "Hvala, svaka pomoć nam je preko potrebna."

Tim ljudi iz preduzeća Azut Media najavio je da će agencija pozvati sve saradnike i klijente da se priključe donaciji i omogućiti posebne uslove poslovanja za one koji podrže ovu akciju.Takođe pozivaju sve ljude dobre volje da se priključe akciji i pomognu koliko mogu. Azut Media u Beogradu broji oko 30 zaposlenih, u regionu oko 100, a osim Srbije sprovodi humantirane programe za pomoć bolesnoj deci i u drugim zemljama u kojima posluje.
 
Poslednji komentari
  • Azut Media Vreme: 07.04.2014 13:46h

    U razgovoru sa upravnicom centra Milom Vuković Ayut Media je prikupila informacije o potrebama centra u ovom trenutku, a to su: -pamučne pelene -jednokratne pelene -sredstva za ličnu higijenu -sredstva za održavanje higijene prostora -knjige za malu decu do 2 godine, za aktivno učenje(taktilne) -bojanke I slikovnice za stariju decu -igračke -odeća -slatkiši I poklončići za predstojeće praznike Takođe u toku je realizacija projekta “Ponovo Zajedno” -detaljnije možete pogledati na sledećem linku http://www.zvecanska.org.rs/?page_id=68 I kako bi se projekat uspešno priveo kraju, a Azut Media ima ;ast da u;estvuje u istom, potrebno je prikupiti nameštaj za opremanje prostorija u pitanju su: -kreveti -stolovi -fiokari -ormari I ormarići Sve detaljnije informacije možete pogledati na našem sajtu www.azut-media.rs

  • Azut Media Vreme: 18.04.2014 12:49h

    Drago nam je da možemo da kažemo da smo akciju DA NAM SVIMA BUDE SREĆAN USKRS uspešno priveli kraju. Od stvari koje su bile navedene na spisku uspeli smo da prikupimo gotovo sve, a skupili smo I finu novčanu sumu više od 150.000,00 RSD koliko je prikupljeno celom akcijom. Kompanija Azut Media želi da se zahvali i našim klijentima koji su prepoznali naše namere i učestvovali u akciji: Obuća Pavle doo, HDT doo, Geodetski Biro Terra plus i Primus Group. Nadamo se da će u se budućim akcijama uključiti više kompanija.. Svi zainteresovani javite nam se! Posebno želimo da se zahvalimo našim kolegama koje su koliko ko može učestvovale u akciji i na ovaj način smo još jednom pokazali da je Azut Media i ako mlada kompanija sjajan tim ljudi, koji zapravo čine srce naše kompanije. Lepo je biti deo takvog tima. Ovim putem Vas i obaveštavamo da akciju pomoći za Zvečansku nastavljamo, I da je svaki prilog dobro došao.

  • Milica Vreme: 26.05.2015 13:40h

    Drago mi je da i dalje postoje ovakve firme. Bravo Azut Media. Da sve firme kao Azut Media izdvoje deo sredstava za one kojima je zaista potrebno, svet bi bio bolje mesto. Nadam se da ce Azut Media ponoviti ovakav poduhvat!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP