Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NISU SVI HEROJI, IMA I BITANGI

Došla da diže bedem, manijaci hteli da je siluju?!

Autor: G. Vučković | 23.05.2014 - 20:23:00h | Komentara: 9

Monika Sotirov (29) iz Požarevca podnela je policiji prijavu protiv grupe mladića koji su je vređali i napastvovali dok je podizan zaštitni bedem pored reke Mlave u Drmnu.

Monika Sotirov

Ja imam određene psihičke smetnje, ali to ne daje za pravo nikome da me vređa i napastvuje: Monika Sotirov | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
Napad se desio 18. maja, nakon što je Monika, oko podneva, došla na tu lokaciju kako bi pomogla u punjenju džakova s peskom. Čim je stigla, zadužili su je da seče konopac kojim se vezuju džakovi. Međutim, ona tvrdi da je ubrzo jedna grupa od oko 20 muškaraca počela da joj dobacuje i da je vređa upućujući joj najvulgarnije uvrede i predloge.

Monikino pismo načelniku policije

Monikino pismo načelniku policije (*klik za uvećanje)

 
- Nisu se zastavili samo na uvredama, već su počeli da me hvataju za grudi, pokušavajući da mi pocepaju majicu, pa sam licem pala na zemlju kako bih se zaštitila. Iako sam bila jedina ženska osoba na tom mestu i pokušavala sam da pomognem u odbrani od poplave, niko od prisutnih nije mi pomogao. Samo su im rekli da prestanu, ali su im, usput, i namigivali - rekla je uznemirena Monika.

Pošto napadi i najvulgarnija dobacivanja nisu prestajali, ona je oko 15 sati krenula kući. Kod obližnje prodavnice ušla je u autobus, ali je za njom ušlo i pet-šest mladića koji su je do tada vređali.

Napad se dogodio dok je podizan bedem pored reke Mlave u Drmnu

Napad se dogodio dok je podizan bedem pored reke Mlave u Drmnu | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
- Zamolila sam vozača da me zaštiti, ali je on rekao da nema ništa s tim i da je njegovo samo da vozi - priča Monika i navodi da se u autobusu sve ponovilo jer su je mladići opet napadali i vređali, dovikujući vozaču da stane i da je izbaci iz autobusa. Čak su je, dodaje ona, i udarili pesnicom po ramenu i leđima.

- Kad sam sišla u Požarevcu, sišli su i oni i sve se nastavilo. Otišli su tek kad sam počela da vrištim. Tad je naišao i policijski automobil, kojim sam odvezena u policiju, gde sam dala iskaz i podnela prijavu - kazala je Monika.
Ona je vidno potresena zbog svega što joj se desilo i dalje je u šoku i strahu da se sama kreće ulicom.

- Ja imam određene psihičke smetnje, ali to ne daje za pravo nikome da me vređa i napastvuje. Iako sam samohrana, nezaposlena majka osmogodišnjeg autističnog deteta, želela sam samo da pomognem jer sam videla na televiziji kako su strašne poplave u našoj zemlji. Ipak, ta moja iskrena želja na kraju mi je presela jer sam vređana i napastvovana, a niko me od prisutnih nije uzeo u zaštitu - kazala je razočarano Monika.

Zbog svega što joj se desilo, ona je napisala pismo načelniku Policijske uprave Požarevac, a njeni roditelji i brat angažovali su i advokata kako bi se ovaj slučaj završio na pravedan način i krivci odgovarali pred zakonom.
Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 23.05.2014 21:00h

    Jad i beda Srbije,mangupi i mu****e njih 20 uspeli su da nadviju jednoj zeni.I vozacu treba da bude na cast sto se uplasio,umesto da je zaustavio autobus i pozvao policiju.Nadam se da ce se sve to razresiti kako treba

  • md Vreme: 23.05.2014 21:01h

    mali je ovo talas

  • seka Vreme: 23.05.2014 21:02h

    Mi smo djubrad...treba nam jos poplava...

  • neimenovani Vreme: 23.05.2014 21:25h

    to nisti su muskarci niti ljudi i oni i oni oji us gledali i vozac autobusa.sve na robiju.ne moze u 21 veku sa zenom jos uz to sa poteskocama da se ponasa barbarski.sramota

  • Tatjana Vreme: 23.05.2014 21:52h

    Draga Monika ,verujem da ce policija dati sve od sebe da te bitange dobiju ono sto zasluzuju! Mnogo nam je zao sto ti se ovo dogodilo! Ti si pokazala svoju plemenitost i potrebu da pomognes,ali od manijaka se samo ovo moze ocekivati!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP