Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NEKRUNISANA „KRALJICA BRVNA“

Dragana od Vuka, preko Velje i Dinkića, do Pajtića

Autor: M. K. | 18.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Nekrunisana „kraljica brvna“ i nedavno smenjena predsednica opštine Rača Dragana Živanović od subote je novo pojačanje demokrata.

Dragana  Živanović

Dragana Živanović | Foto: Nebojša Raus

Naime, ona je sa kompletnim članstvom Grupe građana „Dragana Živanović”, koja je, inače, bila u sklopu URS-a, prešla u DS. Živanovićeva je bila dugogodišnja funkcionerka opštine Rača. Sa mesta predsednice opštine smenjena je 23. februara.

Na toj funkciji bila je od 2008. godine. Pre toga, od 2004. do 2008. nalazila se na čelu Skupštine opštine Rača. Sve te funkcije obavljala je kao kadar različitih političkih stranaka. Bila je u SPO Vuka Draškovića, potom je otišla u Novu Srbiju, koju je napustila 2010. godine, kada je prešla u Ujedinjene regione Srbije, da bi od subote bila sa demokratama.
Novu skupštinsku većinu u Rači, nakon smene Živanovićeve, sada čine SNS, SDS i SPS. Ostaće upamćena, između ostalog, i po tome što je u vreme njenog mandata Rača izdvajala basnoslovne sume iz opštinske kase za rekonstrukciju brvana od nekoliko metara nad seoskim potocima.
Poslednji komentari
  • blučanka Vreme: 18.03.2015 11:29h

    Nedostaje im još jedan balvan.

  • Ana Vreme: 18.03.2015 12:00h

    Kakva prostakusa...

  • Dragan Vreme: 18.03.2015 21:28h

    Lepo sa vaše strane, neka Srbija vidi! Tužno je to što nemamo instituciju sistema da se ovim pozabavi. Ovo nije ni malo bezazleno i naivno. Potrošeno je, uglavnom nenamenski, više od milion evra poreskih obveznika i nikome ništa!? Ovo je i revizorska institucija utvrdila i objavila zvaničan podatak. Gde je pravosudje? To što je ona smenjena, od toga Rača nema ništa. Sada vlast vrše ponovo njeni saučesnici iz SPSa. Zna Rača, neće ni oprostiti ni zaboraviti!

  • ceca Vreme: 21.03.2015 00:50h

    Molim Vas,ostavite više ovu ženu na miru...U Rači je ogromna diskriminacija svih žena,bez obzira na godine,obrazovanje,zanimanje...Patrijahalna sredina u kojoj žene teško žive,izložene svim oblicima diskriminacije,mobinga.........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP